VOJIN ĆETKOVIĆ U POSEBNOM DRUŠTVU PROSLAVIO ROĐENDAN! Ovo je najemotivniji prizor TROSTRUKOG slavlja na crvenom tepihu!

Autor:

Zabava

23.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je svoj 53. rođendan dočekao na Sarajevo film festivalu, gde je premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre".

VOJIN ĆETKOVIĆ U POSEBNOM DRUŠTVU PROSLAVIO ROĐENDAN! Ovo je najemotivniji prizor TROSTRUKOG slavlja na crvenom tepihu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojin Ćetković

Trostruko slavlje upriličeno je sinoć na Sarajevo film festivalu, gde je održana evropska premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" reditelja Todora Čapkanova i producenta Alekse Balaševića, sina pokojnog kantautora Đorđa Balaševića. Ujedno je i Vojin Ćetković proslavio svoj 53. rođendan u društvu ekipe filma, među kojima su bili Viktor Savić, Nina Seničar, pevačica Maja Berović, Enis Bešlagić... Ipak, glavna zvezda večeri bila je mala Vera, ćerkica Alekse Balaševića, koja je takođe proslavljala svoj drugi rođendan!

Balašević je podelio sa pratiocima na Instagramu deo atmosfere sa premijere filma "Megdan" u Sarajevu i objavio fotografiju na kojoj su slavljenici Vera i Vojin.

Foto: Foto printskrin/instagram,com/aleksabalasevic

 

- Mi danas slavimo rođendan - napisao je Balašević uz zajedničku fotografiju ćerkice i poznatog glumca.

Svoj prvi film producent Aleksa Balašević odlučio je da regionalnoj publici prikaže na datum rođenja svoje ćerke Vere, simbolično u gradu koji je njegovom ocu Đorđu Blaševiću toliko značio.

Republika

Foto: Foto promo

Aleksa Balašević sa suprugom i ćerkicom

Imao sam mogućnost da biram datum prikazivanja u Sarajevu i želeo sam da to bude upravo 22. avgust da bi moja ćerka Vera za svoj drugi rođendan osetila čaroliju Đoletove kotline. Njen deda je voleo da kaže da u Sarajevu na njegovom koncertu bude toliko čarobna atmosfera da ništa ne bi falilo i da se on ne pojavi. I ovaj put će njen deda biti u Sarajevu, samo ne ispred nas na bini već iznad nas na nebu koje je osvojio - izjavio je Aleksa.

Republika

Foto: Foto promo

Ekipa filma "Megdan: Između vode i vatre"

Glavna linija priče filma "Megdan" posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, koga okolina i društvo teraju da u vrtlogu stvarnosti pronađe ljubav i smisao. Nekadašnja vaterpolo zvezda Petar, sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobede i poraza tanka.

Publika jubilarnog izdanja ovog filmskog festivala imala je priliku da pogleda sportsku dramu koja prati čuvara jedne diskoteke. On je pri kraju borilačke karijere ali ima moralni dug iz prošlosti koji sada dolazi na naplatu.

Glumačku podelu čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Posle Sarajeva, film "Megdan" će biti prikazan 26. avgusta u okviru Filmskih susreta u Nišu. Svečana beogradska premijera je zakazana za 24. septembar u Sava centru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading