ANA NIKOLIĆ I JA ĆEMO DELITI NJENOG DEČKA U "ELITI 8": Uroš Stanić OTKRIO TAKTIKU za predstojeću sezonu rijalitija (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da obožava transrodnu učesnicu, a bacio oko na njenog partnera.

Rijaliti učesnik Uroš Stanić otkrio je za Republiku da je bacio oko na dečka Ane Nikolić, od ranije poznate kao Mika Vasić, koja je danas sa partnerom snimljena ispred zgrade Pinka, gde se par pojavio zbog potpisivanja ugovora za "Elitu 8".

Mladi Stanić je priznao da obožava transrodne osobe poput Ane i da se divi njenoj hrabrosti, a onda se osvrnuo na to što u Belu kuću ulazi sa lepim i zgodnim frajerom.

- Da, rekao sam da mi se svideo dečko. On je iz Prokuplja - konstatovao je Uroš za naš portal, pa ga je to asociralo na rodno mesto njegovog rijaliti oca Marka Janjuševića Janjuša:

- Prokuplje-Prijepolje, sve me hoće to nešto. Pa kada uđem unutra, možemo Ana i ja da delimo njenog dečka!

Republika

Foto: Republika

Uroš Stanić uveličao Miličino i Terzino slavlje

Inače, bivši učesnik "Elite 7" progovorio je i o svom trenutnom ljubavnom statusu.

- Imam dečka, u vezi sam, ali nije mi to neka veza. Ja se ne vezujem lako, više je zainteresovana ta druga osoba, ja sam par puta hteo i da raskinem. Ali, bori se za mene i dok god se bori, bićemo zajedno. Iz Beča je, stariji je od mene, nije nešto, 4-5 godina. Najstariji dečko mi je imao 45-50 godina - zaključio je Uroš. 

O čemu je još govorio i šta je ovaj put rekao o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, možete pogledati u videu na početku teksta.

Inače, Stanić se večeras pojavio na slavlju Milice Veličković i Bore Terzića povodom otkrivanja pola deteta i uživao sa omiljenim cimerima iz Bele kuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading