Učesnica "Elite" tvrdi da je i ona mogla da bude MATORINA MLADA: "Ta nakaza me muvala, ali ni za sto života mene ne bi imala!" Otkrila čime Tomićeva HIPNOTIŠE DEVOJKE!

Autor:

Zadruga

22.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Poršelina razvezala jezik, pa urnisala Jovanu.

Učesnica "Elite" tvrdi da je i ona mogla da bude MATORINA MLADA: "Ta nakaza me muvala, ali ni za sto života mene ne bi imala!" Otkrila čime Tomićeva HIPNOTIŠE DEVOJKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica "Elite 7" Slađana Lazić poznatija kao Slađa Poršelina Blinda oglasila se nakon što ju je Jovana Tomić Matora koja je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita" kratko, ali žestoko potkačila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Poršelina urnisala Jovanu Tomić Matoru

Naime, Matora je prokomentarisala brojne estetske intervencije Slađe Poršeline i Uroša Stanića, te ocenila da je on imao bolji i uspešniji "remont" od nje, na šta je ona odlepila.

- Što se tiče te nakaze, ona bi trebalo da uradi remont jer kad se pogleda u ogledalo treba da joj bude muka od same sebe, a ne da komentariše jednu Blindu - poručila je Slađa, koja je ukazala na, kako kaže, matricu po kojoj Matora funkcioniše kada su mlade devojke u pitanju.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Slađa Poršelina Matoru oplela, a Bebicu poštedela

- Bolje da gleda svoja posla, da vidi šta je pričala i kako pikira devojke koje nemaju apsolutno ništa, tako im se uvlači. Apsolutno nema kredibilitet ni za šta. Nesrećna, nezadovoljna, jadna... Izdala je sve moguće ljude koje je mogla da izda. Loš čovek, a pritom nakaza. O mom remontu ne mora ona da brine, zna ona vrlo dobro ko brine o tome. Želim joj da se u "Eliti 8" opet uda, čudo je što se do sada nije udala i napravila svadbu jer je kod nje sve fejk. Žao mi je što Matora nema šanse kod mene, jer ona vrlo dobro zna da me je u "Zadruzi 6" muvala, kao i u "Eliti 7". Međutim, ona zna da mene ne može da ima za sto života, jer ja sam devojka koja živi od svog rada i ima svoje pare, a njene mi nisu potrebne. Što se ološa tiče, kad mačke nema, miševi kolo vode... Ćeraćemo se. Uvek će morati da plaća devojke i da sa njom budu iz koristi zato što ne liči ni na šta.

Iako se po pitanju Slađinog remonta sa Matorom složio i Nenad Macanović Bebica, koji je zajedno sa njom gostovao u "Narod pita", njega je Slađa ipak poštedela.

- Njega gotivim, družimo se. Još nije vreme za neke loše stvari - zaključila je Poršelina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading