IVAN MARINKOVIĆ ZABRANJEN NA TELEVIZIJI: Hitan APEL upućen zbog MONSTRUOZNIH REČI!

Autor:

Zadruga

23.08.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneža Kušadasi tražila je da se hitno zabrani Ivan Marinković!

IVAN MARINKOVIĆ ZABRANJEN NA TELEVIZIJI: Hitan APEL upućen zbog MONSTRUOZNIH REČI!

Foto: Printskrin TV Pink

Prošle noći Ivan Marinković bio je gost u emisiji ,,Narod pita" kod voditeljke Ane Radulović. Tokom emisije Marinković se nekoliko puta svađao sa gledaocima, a sve je eskalirao kada se uživo u program uključio njegov rijaliti neprijatelj Marko Đedović

Đedović i Marinković su imali žestok verbalni sukob, a sada se oglasila i bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Snežana Jovičić poznatija kao Sneža Kušadasi. Bivša takmičarka je takođe u lošim odnosima sa Ivanom, te je iznela žestoke stvari o njemu  putem Instagram profila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 

Sneža je tražila da se Ivanu hitno zabrani ekranizacija na televiziji, budući da je u raspravi sa Đedovićem imao monstruozno i žestoke stvari da kaže. 

- Ovo je najveće zlo koje postoji. Ološ od oca i sina! Ja najbolje znam koliko ovaj monstrum može da izgovori teške reči i da mu ništa sveto nije! 7 godina imam rat sa njim i to samo zato što ga je moja istina bolela. Nadam se da mu TV nikad više neće dati priliku da se ekranizuje, jer ovo je sramota za sve... On je primer čoveku kakav nikad ne treba da postane. Drago mi je da mu je Marko rekao sve što je zaslužio - napisala je Sneža Jovičić na Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Sneža Jovičić o Ivanu Marinkoviću

Podsetimo, Ivan je prošle noći Đedoviću poručio sledeće:

- Tvoju mamu ću da ubijem od ku*ca i da je pošaljem u grob - rekao je Ivan.

- Ne daješ deci alimentacije, o Miljani pričaš najstrašnije stvari, pa onda je dižeš u nebesa, ti nekome da pričaš nešto. Na mom profilu link kako te je*e Šadijevi drug - rekao je Đedovič.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading