PREDSEDNIK OBJAVIO SJAJNE VESTI! Mesec dana ranije kreće povećanje penzija, evo koliko će iznositi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.08.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratio se putem društvenih mreža!

PREDSEDNIK OBJAVIO SJAJNE VESTI! Mesec dana ranije kreće povećanje penzija, evo koliko će iznositi! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se građanima putem Instagrama i podelio pozitivne vesti.

- Poslednjih dana učestale  su pretnje državnim organima, političarima koji misle drugačije, tužiocima, sudijama, načcnicima koji su se drznuli da kazu istinu i drznuli su se narativu kriminalca Dragana Šolaka.

- Došli su na ideju da bi trebalo du cilju provođenja revolucije da me ubiju, i rekao sam da im je to jedino rešenje, jer na izborima neće da pobede nikad, jer ih narod nikad nije hteo.

- Možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji i da naprave revoluciju na lažima i prevarama, vrate ljude u prošlost, to neće nikada, budite mirni i spokojni.

- Želim da kažem našim penzionerima da je izgleda vlada prihvatila ideju od 1. decembra bude povećanje penzija, mesec dana ranije. Verujem da će biti 11 procenata ,a biće još mnogo dobrih vesti - rekao je Vučić i poručio:

- Srbija ne sme da stane!

 

 

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i istakao da je posebna tema razgovora bila situacija na KiM i mogućnost nasilnog otvranja mosta na Ibru.

Posebna tema razgovora bila je situacija na KiM, a ja sam izrazio duboku zabrinutost zbog mogućih posledica nasilnog otvaranja mosta na Ibru, kao i drugih planiranih aktivnosti prištinskog režima, usmerenih protiv srpskog naroda na KiM - napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading