NOLE JE SINEROVO RAME ZA PLAKANJE!? Evo kako je izgledao susret dva TENISKA ASA! Nemoj se RUKOVATI sa njim, on je GREŠNIK! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvaj se Novače!

NOLE JE SINEROVO RAME ZA PLAKANJE!? Evo kako je izgledao susret dva TENISKA ASA! Nemoj se RUKOVATI sa njim, on je GREŠNIK! (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner, trenutno prvi na ATP listi, našao se u centru pažnje zbog navodnog doping skandala. Siner je bio pozitivan na doping testu dva puta tokom marta, ali je slučaj ostao tajan sve do nedavno, kada je ATP odlučio da ga oslobodi optužbi, iako se situacija dodatno zakomplikovala jer se očekuje da će se u ceo slučaj umešati Svetska antidoping agencija (WADA), koja do sada nije bila konsultovana.

Janika to nije omelo, te je odlučio da odradi svoj prvi trening na kompleksu US Opena. Iako mnogi nisu znali kako će reagovati, navijači su ga dočekali ovacijama, što je izazvalo olakšanje na njegovom licu. Siner je tokom treninga pokazao prisniji odnos sa navijačima, delio autograme i fotografisao se sa njima, što je bio znak promene u njihovom odnosu.

Nakon treninga, Siner se sreo sa Novakom Đokovićem na terenu "Artur Eš". Iako mnogi maštaju o njihovom mogućem finalu turnira, njihov susret nije trajao dugo, ali je bio dovoljan da se primećuje uzajamno poštovanje između dva igrača.

Sinerov povratak na teniski teren nakon skandala sa dopingom izazvao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su se pitali kako će reagovati navijači, ali je njihov pozitivan doček i promena u Sinerovom odnosu sa njima bila glavna tema dana. Drušvena meža "X" eksplodirala je nakon objave.

- Dragi Novače Đokoviću: Imam jednu molbu za tebe kada kasnije budeš igrao piklbol sa Sinerom. Nemojte se rukovati sa njim ili bilo kim u njegovom timu. Znate da postoji NULA šanse da ćete biti tretirani kao on ako nađete čak i beskonačno male tragove Klostebola. Čuvajte se - glasila je objava na popularnoj drušvetnoj mreži.

A onda su usledile i druge objave

- Voleo bih isto. Ali Novak je Novak. Previše ljubazan i poverljiv prema bilo kome. Posebno ljudi koji su mu fini u licu. Ovo je sa današnjeg US Opena, gde je Đoković vežbao posle grešnika - usledio je naredni komentar

Sinerova reakcija na treningu i susret sa Novakom Đokovićem su dodatno podgrejali interesovanje za njegovo učešće na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading