NANELI ŠOKIRAO JAVNOST! Košarkaš progovorio o doskorašnjem KLUBU - Stavio TAČKU na TURBOLENTAN period! (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su iznenađenji.

NANELI ŠOKIRAO JAVNOST! Košarkaš progovorio o doskorašnjem KLUBU - Stavio TAČKU na TURBOLENTAN period! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška javnost i navijači Partizana su prošli kroz turbulentan period tokom rastanka sa Džejmsom Nanelijem. Mnogo toga je rečeno i napisano, a poslednje aktivnosti obuhvataju saopštenje kluba o Naneliju i njegovu reakciju putem šifrovane poruke, koja je izazvala dosta spekulacija.

Naneli je ostavio dubok trag u istoriji crno-belih i ostaje jedan od najvoljenijih stranaca među navijačima. Svojim posvećenim pristupom i žestokom borbom na terenu, osvojio je simpatije publike, ali i ostavio neizbrisiv pečat u klubu.

Postavlja se pitanje gde će nastaviti svoju karijeru, a spekulacije se pojačavaju nakon što je srpski reprezentativac iskazao interesovanje za saradnju sa Nanelijem. Ovi događaji su podstakli glasine o mogućem novom klubu za iskusnog košarkaša.

Naneli se oglasio na društvenim mrežama, izražavajući zahvalnost navijačima Partizana i deliću svoje istorije sa njima. Takođe, izneo je pozitivne reči o svom bivšem saigraču, Kevinu Panteru, čime je pokazao da neguje dobre odnose sa ljudima iz kluba.

- Kevin Panter je bio sjajan kapiten, uzgred budi rečeno. Neverovatna osoba - napisao je Naneli uz jednu fotografiju njega i Pantera.

Interesantno je primetiti da Naneli ima pozitivno mišljenje o Panteru, iako je javnost imala podeljena mišljenja o njegovom vođstvu i ponašanju na terenu. Ova razlika u stavovima dodatno je naglasila kompleksnost odnosa unutar tima.

Nanelijev rastanak sa Partizanom ostavlja mnogo pitanja otvorenim, ali jedno je sigurno - njegova sledeća destinacija će biti predmet velikog interesovanja kako domaće, tako i međunarodne košarkaške javnosti. Svi sa nestrpljenjem iščekuju sledeći korak jednog od najvoljenijih stranaca u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading