"NAJMLAĐEM LUKI GORNJI DEO TELA BIO SKROZ SPALJEN!" Stric otkrio detalje užasa u Novom Sadu: NA KREVETIMA SE VIDE OSTACI I TRAGOVI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

23.08.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika je danas ispred kuće strave i užasa u Novom Sadu!

"NAJMLAĐEM LUKI GORNJI DEO TELA BIO SKROZ SPALJEN!" Stric otkrio detalje užasa u Novom Sadu: NA KREVETIMA SE VIDE OSTACI I TRAGOVI! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nezapamćena tragedija dogodila se noćas nešto posle 2 sata u naselju Salajka u Novom Sadu kada je cela porodica, roditelji i četvoro male dece, stradala.

Kako je ranije potvrđeno, u pitanju su otac Danijel A. (29), majka Maja S. (23) i njihovo četvoro dece uzrasta 2, 4, 5 i 7 godina. Najmlađi Luka, kako nam je rečeno, tek je napunio dve godine, a najstarija devojčica Emina, za manje nešto više od nedelju dana trebalo je da krene u prvi razred.

Ispred kuće gde se tragedija dogodila veliki je broj prijatelja i porodice, a stric nam je otkrio da je policija njega zamolila da identifikuje ostatke nastradalih.

- Rekao sam im da nisam u stanju, teško mi je i pitali su me da li ću moći da ih identifikujem na osnovu fotografija. Rekao sam da to mogu. Video sam kad su ovog najmlađeg iznosili, ceo gornji deo tela mu je izgoreo, pozadi i nije toliko - jedva je izgovorio Majin stric Siniša i dodao da na krevetima postoje tragovi kako je ko spavao.

"Ne, ne verujemo da nisu živi, zakazali su deci krštenje"

Tinejdžerke iz ovog romskog naselja gde uglavnom živi familija Subotin kao najbrojnija, u razgovoru sa nama su se rasplakale.

- Ne verujem da malog Luku više neću videti. Bio je presladak, bucmasti dečak. Ne, oni su živi. Juče su se ovde svi igrali, bili su veseli - rekla je plavokosa rođaka izgorele porodice.

Jedna rođaka priča kako je to bila skladna porodica u kojoj su se roditelji dece lepo slagali i mnogo voleli. Planirali su da krste decu pred polazak najstarije ćerke u školu.

- Bili su zakazali da krste decu 30. avgusta - ispričala nam je jedna od rođaka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading