"OPET KASNIŠ": Milica Mitrović se obratila Dušici Jakovljević nakon priče o OTKAZU, voditeljka odmah ODGOVORILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno TV lice ponovo diglo veliku prašinu!

"OPET KASNIŠ": Milica Mitrović se obratila Dušici Jakovljević nakon priče o OTKAZU, voditeljka odmah ODGOVORILA! (VIDEO)

Foto: E-stock, Printscreen/RTV Pink

Juče se digla velika prašina kad se na društvenim mrežama povela priča o navodnom novom otkazu voditeljke Dušice Jakovljević. Sve je krenulo kad su ljudi primetili da je uklonila iz opisa da radi na televiziji Pink, zbog čega su krenule glasine. Kad je shvatila šta se dešava, Dušica se oglasila hitno.

Dušica je dodala i da je vredno radila na novim projekatima, koje je pripremila u ovkiru televizije Pink, koje će tek predstaviti publici i vernim gledaocima, a potom za kraj snimka poručila da se više nikada neće razdvojiti od ružiačste imperije, koju voli da nazove "drugom kućom". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- Vraćam se tako u Beograd sa letovanja i da vam kažem nešto, zatekne me informacija da je neko sa mog instagrama uklonio moje radno mesto, odnosno moju kuću. Dušmani džabe se radujete, hvala svima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće, tako da, tek vam pripremamo razne novotarije, ja nisam otišla da odmaram, nego da pripremam ono što nas čeka - poručila je Dušica Jakovljević i dodala:

- Tu smo i ne razdvajamo se više.

Njen snimak je podelila i Milica Mitrović, urednica zabavnog programa televizije Pink. Mnogima je bio zanimljiv njen odgovor.

- I opet kasniš - napisala je Milica, koja je stavila emotikon koji plače od smeha i jedan koji ima tri srčića, a Dušica joj je odgovorila:

- Ali zato donosim novu dominaciju za budućnost. Jao, koliko jedva čekam!!! - odgovorila je Dušica.

Republika

Foto: Instagram.com

Razgovor Milice Mitrović i Dušice Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Užas

14.08.2024 09:48

Odvratno tužna ova Dušica.. Šta sve mora da uradi da se dodvori ženi Masnokosog Žexa.... A jooj.. Zbogom pameti...