MIONA I ŠA ZAKAZALI TAJNO VENČANJE: Otkriveno vreme, sve se KRIJE od njene porodice!

Autor:

Zadruga

14.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina drugarica otkrila detalje!

MIONA I ŠA ZAKAZALI TAJNO VENČANJE: Otkriveno vreme, sve se KRIJE od njene porodice!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Mnogi su vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša dali rok trajanja još u "Elite 7", međutim, njihova ljubav i dalje opstaje. Kako je navela Mionina drugarica, njih dvoje uživaju, a nedavno su pričali i o venčanju. Ša smatra da je Miona njegova srodna duša i uskoro planira da je veri, nakon čega će otići kod matičara.

Međutim, pošto njena porodica i dalje ne prihvata tu vezu, oni misle da će njeni popustiti tek kada se budu venčali, što planiraju da urade u oktobru.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona i Ša su nedavno uživali na Zlatiboru

- Mioni nije bilo baš svejedno kad je Ša počeo da govori o venčanju, ali pošto žive zajedno i planiraju svašta nešto za budućnost, logično je da je to sledeći korak. Jedino što njui tišti jeste to što i dalje nema kontakt sa porodicom i ne zna kako bi oni prihvatili ako se ona venča u tajnosti - otkriva za "Star" Mionina drugarica, pa dodaje:

- Sa druge strane, nakon dugog razgovora oboje su zaključi da je možda i najpametnije da se venčaju, ali da to niko ne zna, pa kada njena porodica shvati koliko se vole i da lepo funkcioniše da tada naprave veliko slavlje i obelodane svima da su u braku. Ša bi voleo i da uskoro postane otac, ali neće da pritiska Mionu, jer shvata da ona sada hoće da se posveti karijeri. Ne znam zašto ljudi imaju o njima predrasude, ali Miona je stvarno srećna. Ša joj sve čini i nijednom se nisu posvađali otkad žive zajedno van kamera. Ne znam detalje, ali mislim da će sačekati do oktobra, pa ako do tada Mionine ne popuste, onda će da obave građansko venčanje. Još ništa ne znaju, priučaju o tome, pa će uskoro da odluče šta je najpametnije za njih - dodala je Mionina drugarica, pa otkriva:

- Njena majka je loše, svaki dan plače, ne zna šta će da radi, naravno, majka je, ne može da je ne boli. Kuka kako ne zna šta se desilo i kada će Miona da uvidi šta je napravila. Nije uopšte zdravstveno kako treba. Kada bi čula da će Miona da se venča sa Ša, mislim da bi presvisnula od muke. Dok otac i nekako može da popusti, mama i baba nikako baš.

Republika

Foto: Instagram.com

Miona i Ša su navodno zakazali venčanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading