IMAM NAJBOLJE SILIKONE NA ESTRADI: Teodora Džehverović progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI, pa otkrila zbog čega se kajala 7 DANA (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tvrdi da je imala jasnu viziju i da je vredelo što je mesec i po trpela nesnosne bolove.

IMAM NAJBOLJE SILIKONE NA ESTRADI: Teodora Džehverović progovorila o PLASTIČNOJ OPERACIJI, pa otkrila zbog čega se kajala 7 DANA (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mnoge javne ličnosti iz sveta muzike i glume su se podvrgle estetskim operacijama, a jedna od njih je i mlada muzička zvezda Teodora Džehverović.

Za razliku od koleginica koje pokušavaju da sakriju podatak da bujno poprsje duguju silikonima, Teodora je o tome javno progovorila.


- Svaki dan mi stigne barem jedna poruka na ovu temu. Kako o ovome ne bih pričala sto puta i kako ne bih svim devojkama odgovarala, odgovoriću svima sada. Reč "prezadovoljna" je smešna za ono kako se ja osećam posle operacije. Za mene su to najlepše urađene grudi, neću biti skromna - istakla je Teodora.

 

 


Teodora je otkrila da je imala tačnu viziju kolike grudi želi i kako želi da izgledaju:

 

 

- Želela sam da to budu "prirodno" urađene grudi, koje su sada tako lepo legle da verujte mi mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila.

Ipak, priznala je da je operacija bolna.

- Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili - zaključila je pevačica za domaće medije.

Teodora je nedavno otputovala na luksuznu destinaciju sa svojim emotivnim partnerom, košarkašem Maticom Rebecom.

Na plaži je pokazala svoju estetsku transformaciju, obukavši bikini koji jedva prekriva intimne delove. Njene vrele fotke sa jahte izazvale su veliku pažnju javnosti.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading