SLAĐA LAZIĆ HITNO NAPUSTILA BEOGRAD! Pokazala gde trenutno uživa, neće da otkrije ko joj pravi društvo (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, pre ovoga, bivša učesnica rijalitija "Elita 7" i poznata starleta Slađa Lazić ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnog snimka iz kade dok se kupala.

SLAĐA LAZIĆ HITNO NAPUSTILA BEOGRAD! Pokazala gde trenutno uživa, neće da otkrije ko joj pravi društvo (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Lazić Poršelina, napustila je vreo Beograd, pa sada uživa na Zlatiboru, gde je snimala pogled iz svog apartmana. Naime, Slađa je rešila da se skloni iz Beograda, dok se skroz ne oporavi posle plastičnih operacija koje je imala u poslednje vreme.

Inače, pre ovoga, bivša učesnica rijalitija "Elita 7" i poznata starleta Slađa Lazić ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnog snimka iz kade dok se kupala. Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari na račun njenog izvajanog izgleda su se samo nizali.

Foto: Instagram printscreen

Slađa se odmara u luksuznom apartmanu na Zlatiboru

 

Nakon što je Slađa podelila snimak na svom Instagram profilu, reakcije nisu izostale. Mnogi pratioci su istakli koliko izgleda zanosno i doterano čak i u opuštenoj atmosferi svog doma, dok su drugi pohvalili hrabrost za deljenje intimnih trenutaka sa javnošću.

Foto: ST/Nemanja Pančić.shutterstock

Slađa se odmara u luksuznom apartmanu na Zlatiboru

 

Ovo nije prvi put da se Slađa našla u centru pažnje zbog provokativnog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Ona je poznata po tome što se ne libi da pokaže svoje telo i istakne svoje atribute, što je izazvalo pomešane reakcije kod publike. Ipak, jasno je da Slađa uspeva da održava pažnju javnosti i da izaziva interesovanje svojim kontroverznim objavama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa se odmara u luksuznom apartmanu na Zlatiboru

 

Mnogi je kritikovali zbog eksplicitnih fotografija na mrežama!

Dok su mnogi od njenih pratioca iskazali divljenje za njen izgled i samopouzdanje, bilo je i onih koji su je kritikovali zbog "preteranog" eksponiranja tela na društvenim mrežama. Ipak, Slađa je veoma sigurna u sebe i svoje postupke, te se ne obazire mnogo na negativne komentare.

Pored toga što izaziva polemike, Slađa ističe da je važno da svako ima pravo da se izrazi onako kako želi i da se oseća u svom telu. Ona aktivno zagovara samoprihvatanje i slobodu izražavanja, te nastavlja da bude glasna u promovisanju tih vrednosti putem svojih društvenih profila.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading