ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU, ANĐELO SVE PRIZNAO U PORUKAMA: Procurile šokantne prepiske, Ranković se izlanuo!

Autor:

Zadruga

14.08.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković ne želi ni da čuje za brak s Anitom.

ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU, ANĐELO SVE PRIZNAO U PORUKAMA: Procurile šokantne prepiske, Ranković se izlanuo!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Anđelo Ranković svim silama se trudi da objasni da između Anite Stanojlović i njega sve savršeno funkcioniše, te da ih samo daljina razdvaja jer je ona u Kruševcu, a on u Beogradu. Međutim, njihovi fanovi su očekivali da Anđelo uskoro veri Anitu, pa su čak ponudili da kupe skupoceni prsten, kako piše Star. Međutim, Anđelo im je odgovorio da ne žure i da će do veridbe kasnije doći. Kada je Ranković shvatio da mu svakodnevno pišu i da su ozbiljni u nameri da pošalju oko 1.000 evra za prsten, Anđelo im je sastavio podužu poruku i objasnio da ne planira da veri Stanojlovićevu.

On je obrazložio da su mladi i da su tek napustili rijaliti, da su razdvojeni trenutno i da je neophodno vreme da bi shvatili u kom smeru ide njihove veza. Dodao je da je najvažnije da se oni vole i da niko ne treba da ga forsira oko veridbe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Kako saznaje Star, njihove fanove je to šokiralo, pa su odmah pisali Aniti da Anđelo zapravo želi da je ostavi.

- Mi mislimo da on nju ne voli i da sad samo glumi. Morali smo da javimo Aniti da Anđelo ne želi veridbu, a mi smo se organizovali i skupili 1.000 evra za prsten. Da je hteo da je veri, on bi to do sada već uradio. Izgleda da samo čeka da dobije pare i pobegne u Dubai - govori za Star jedan od fanova iz njihove grupe.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Anita je plakala kao kiša kad joj je rečeno da Anđelo neće da je veri. Odmah ga je pozvala telefonom i otkrila kakve poruke dobija, a on joj je servirao svoju priču. Anita je takođe počela da sumnja s obzirom na ovakav njegov stav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading