ŠOK PROMENA U ELITI 8! Dušica Jakovljević potvrdila sve, izdala zvanično saopštenje, pa se obratila Milici i Željku u OTVORENOM PISMU!

Autor:

Zadruga

03.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević otkrila šta se menja u sledećoj sezoni rijalitija!

ŠOK PROMENA U ELITI 8! Dušica Jakovljević potvrdila sve, izdala zvanično saopštenje, pa se obratila Milici i Željku u OTVORENOM PISMU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Direktor i vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović zvanično je najavio povratak rijaliti šou programa "Farma", te pokazao i prve snimke impozantnog imanja.

Ovim povodom se sada oglasila i voditeljka televizije Pink, Dušica Jakovljević, koja je otkrila da sve slobodno vreme ulaže da što bolje izgleda na otvaranju nove rijaliti sezone od septembra. Naime, na Instagram profilu Dušica je objavila snimak iz teretena, na koji je označila Milicu i Željka, te se obratila svojim pratiocima da se uveliko sprema za novu televizijsku sezonu. 

- Jer avgust, znači i još malo pa nova TV sezona, a kako se čini, biće jača nego ikada! - napisala je Dušica Jakovljević uz sliku iz teretane. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević u teretani se sprema za novu sezonu Elite

Takođe, Željko Mitrović je otkrio da su u toku poslednje pripreme pred šou koji će ugledati svetlost dana u septembru, te da će produkcijski izgledati svetski.


- Posebnost ove "Farme" je izgradnja potpuno novog, malog, srednjovekovnog sela, gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici s jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama - naveo je Željko nedavno i pokazao ekskluzivne snimke "Farme 8", te kako napreduje sređivanje imanja, a kako je istakao, u toku su poslednje pripreme.

 


- Radovi na izgradnji srednjovekovne "Farme" su pri kraju! Ovog septembra će se tokom 30 dana desiti 30 velikih stvari, a sve povodom 30 godina "Pink medija grupe". Septembarska "Farma" na Narodnoj TV će svakako biti prava bitka za opstanak jer se odvija u realno srednjovekovnim uslovima, a učesnici "Elite" koji su pred ispadanjem imaće šansu da se vrate ako se u "Farmi" pokažu kao ekstremno spretni i vredni farmeri! Narodna TV će imati "Farmu" kao drugi rijaliti, pa će biti konekcija između njih. Najgori iz "Elite" će ići na farmu, što je okej, da se pozabave životinjama. Videćemo, ukupan broj učesnika će, mislim da će dostići stotinak - rekao je Mitrović i dodao:

- Najbolji iz "Farme" će ići u rijaliti "Elita" i obrnuto - dodao je Željko na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading