IZDATO SAOPŠTENJE NAKON VESTI DA SU ANITA I ANĐELO RASKINULI: Odmah morali da PRESEKU, doneta urgentna ODLUKA - ovo je razlog!

Autor:

Zadruga

30.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par doneo važnu odluku!

IZDATO SAOPŠTENJE NAKON VESTI DA SU ANITA I ANĐELO RASKINULI: Odmah morali da PRESEKU, doneta urgentna ODLUKA - ovo je razlog!

Foto: printscreen/RTVPink

Pobednica rijaliti "Elite 7", Anita Stanojlović, i njen partner, trećeplasirani Anđelo Ranković, nedavno su proslavili sedam meseci veze. Nakon nekog vremena koje su proveli odvojeni, konačno su mogli da uživaju zajedno, budući da je Anita boravila u Kruševcu, dok je Anđelo bio u Beogradu.

Armija fanova koju su stekli tokom boravka na imanju u Šimanovcima odlučila je da ih iznenadi povodom ovog divnog povoda. Umesto da im kupuju poklone, kao što su to činili tokom rijalitija, Anita i Anđelo zamolili su svoje fanove da novac koji bi potrošili na poklone uplate na račun onih kojima je najpotrebniji.

Dragi naši, s obzirom na to da su nam Anita i Anđelo zabranili da im bilo šta više kupujemo i poklanjamo jer smo se, kako oni kažu, mnogo istrošili tokom njihovog boravka u "Eliti", i pored naše želje da to činimo i dalje, u dogovoru sa njima odlučili smo se da za sedam meseci njihove ljubavi to uradimo na drugačiji način i da nekome pomognemo - stoji u obaveštenju pomenute grupe fanova, te se nastavlja:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo saopštili fanovima da se ne troše više oko poklona

Za Elenino bolje i lepše sutra u ime ljubavi Anite i Anđela, uplatili smo novac u humanitarne svrhe, jer ovo i njih dvoje čini posebno srećnima. Hvala svima koji su učestvovali.

Podsećanja radi, tokom prethodnog dana pojavila se informacija da su Anita i Anđelo raskinuli, a detaljni o tome možete pročitati OVDE, kao i pogledati šokantne dokaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading