MIONA HITNO REAGOVALA ZBOG SINOĆNOG SKANDALA U EMISIJI! Ša dobio važnu poruku uživo u programu, pa zaustavio sve!

Autor:

Zadruga

30.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napravila presedan, pa objavila stori povodom gostovanja Nenada Aleksića Ša.

MIONA HITNO REAGOVALA ZBOG SINOĆNOG SKANDALA U EMISIJI! Ša dobio važnu poruku uživo u programu, pa zaustavio sve!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona i Ša

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić gostovali su sinoć u emisiji "Narod pita", a reper je imao određenu taktiku, pa je odlučio da ignoriše sve kritike i uvrede od strane nekadašnjeg cimera, ali i brojnih gledalaca, koji su se uključivali u program, komentarisali učesnike rijalitija i postavljali im pitanja.

Ša je stoički podneo sve komentare, a Miona Jovanović se oglasila putem svog Instagram profila i pružila mu podršku, a reper je kasnije isti stori podelio putem svojih društvenih mreža.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović

Već na samom početku emisije, atmosfera je bila napeta. Nenad je, kako su mnogi primetili, namerno provocirao Uroša komentarima o njegovom karakteru i ponašanju tokom učešća u rijalitiju. Uroš je pokušavao da zadrži smirenost, ali je situacija postajala sve napetija kako je emisija odmicala.

U jednom trenutku, dok se rasprava između njih dvojice zahuktavala, Uroš je izgubio strpljenje. Nakon što je Nenad uputio niz uvreda na njegov račun, Uroš je posegao za flašu vode koja mu je bila na stolu i neočekivano je polio Nenada, a voditeljka je povikala, jer je i nju polio. Voda je pljusnula po Nenadu, izazivajući šok i nevericu kako kod njega, tako i kod prisutnih u studiju.

- Ovo ti je za moju mamu, zato što je mesecima trpela bol koji si joj naneo. 7 meseci sam trpeo teror od njega, ovo je strašno, ali sve ćemo na sudu razrešiti - poručio je Stanić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading