JANJUŠ IZJAVIO LJUBAV ANELI: Otkrio pred celim svetom kada je MUŠKARAC NAJMOĆNIJI, čeka se njen ODGOVOR (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.07.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević u Instagram priči otkrio šta zaista oseća prema Ahmićevoj.

JANJUŠ IZJAVIO LJUBAV ANELI: Otkrio pred celim svetom kada je MUŠKARAC NAJMOĆNIJI, čeka se njen ODGOVOR (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši košarkaš i rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš, koji je obeležio ovu sezonu "Elite" burnom vezom sa Aneli Ahmić, koja je mesec dana pred kraj rijalitija bila suočena sa teškom odlukom da pobaci, nakon što je sa njim bila ostala u drugom stanju.

Iako su mnogi polagali nadu da će njihova ljubav nadjačati sve nedaće i verovali da će nakon rijalitija započeti zajedničk život, to se nije desilo.

Bivši par je po završetku "Elite" ostao u lošim odnosima, što se videlo i kada su gostovali u emisiji "Narod pita", tokom koje su se sve vreme presvađali.

Tenzije su se nastavile i na društvenim mrežama, koje, kako mnogi smatraju, većina koristi za komunikaciju između redova.

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš izjavljuje ljubav putem Instagrama

Po svemu sudeći i Janjuš je jednu objavu podelio ne bi li uputio brutalnu poruku Aneli, a da ne mora da znači da se baš njoj obraća.

- Muškarac je najmoćniji kad nauči da ode od žene koja ga ne poštuje. Iako je voli - glasilo je citat koji je on podelio putem svog Instagram profila.

Sudeći po tome da je već imao slične izjave vezane za raskid sa bosanskom starletom, te da nije negirao da i dalje ima osećanja, uprkos tome što ne planira pomirenje sa njom, većina smatra da se upravo i ovom objavom direktno njoj obraća.

Ostaje da ispratimo da li će i kako Aneli odreagovati na ovo.

Podsetimo, Janjuš je pre ove objave nizao slike i snimke iz manastira Mileševa, koji se nalazi u blizini njegovog rodnog Prijepolja.

U ovom manastiru iz 13. veka nalazi se freska beli Anđeo, a mnogi vernici dolaze u periodu od aprila do oktobra, gde se mole i traže spas. Beli anđeo kod mnogih izaziva posebne emocije, donosi blagu vest i samim tim deluje umirujuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading