MATORA JURILA SANDRU REŠIĆ POSLE ELITE: Tražila SUOČAVANJE, evo kako je SVE PUKLO!

Autor:

Zadruga

22.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva želela susret oči u oči, pevačica ga izbegla!

MATORA JURILA SANDRU REŠIĆ POSLE ELITE: Tražila SUOČAVANJE, evo kako je SVE PUKLO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bukti rat Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić, a sve zbog pevačicinog uplitanja u situaciju sa Anitom Stanojlović i Mateom Car. Na Matorinu inicijativu, o tome je trebalo da razgovaraju i nakon njenog izlaska iz rijalitija, međutim do toga nije došlo, niti će doći. Juče su se uključile u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a Tomićeva sada otkriva da se sa pevačicom nakon toga nije čula.

- Naravno da se nisu usaglasile priče, kao ni mnoge stvari. Znam ja kako bi to išlo s njene strane, manipulacija i ostale stvari... Druga stvar - videla sam napolju dokaze da je u "Šiša baru" sve slagala, od Markove adrese do svega ostalog. Jeste, napisala je za Marka ono što je rekla Ermina, da je verovatno znao za ovo. Devojka ili se drogira ili ima problem psihički. Ja bih joj preporučila mog psihijatra da joj da antidepresiv, malo za nerve, za živce, jer riba stvarno nije normalna - poručila je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Puklo prijateljstvo Matore i Sandre Rešić

Najviše ju je, između ostalih stvari, iziritiralo to što je Sandra ljuta na nju.

- Zamislite šta kaže, ja njoj napravila pakao od života?! Ja ušla u rijaliti, desilo se šta se desilo, tu ona nije kriva. Ona je samoinicijativno kontaktirala Mateu, napravila sebi zbrku jer je lagala, muljala sa njom, išla kod Marka u stan, ovo-ono... I to sve dok smo mi bili unutra. I ja njoj nešto uradila?! Strašno. Prepirala se, vodila ratove, nit znam ko je šta kome rekao, ko se j*bavao, ništa dok nisam izašla. Ne znam da li su ti ljudi ludi, da sam ja bila deset meseci tamo?! Da su oni dolazili u "Šiša bar" nakinđureni, napičeni i pričali tamo svoje priče dok meni nije bilo dobro? Je l' je neko terao da radi nešto za mene, da zove Mateu da je ugosti kod Đedovića? - zapitala se Matora, pa otkrila zbog čega je htela da ih okupiu sve na istom mestu.

- Ipak smo se mi družili, mislim da svi zajedno treba da sednemo i svako svakome u oči da ispriča šta ima, a ne svako sa svakim da se čuje, da bude kao dobar, meni su rekli ovo, meni ono, hajde sada svi lepo da sednemo. Mislim da je najispravnije da jedni drugima sve kažemo, svakako niko od nas više neće biti ni drug ni prijatelj. Ni sa kim od njih neću biti kao pre, niti se družiti. Nemam potrebu da se svetim, ono što me je zanimalo saznala sam. Htela sam da se ovo reši, to uplitanje i lažinjanje mi je postalo toliko degutantno. Završio mi rijaliti, ako možemo mi bar, koji smo se družili, da sednemo da rešimo i rastanemo se ko ljudi, a ne ovako, po emisijama - zaključila je Matora za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading