RAT U NAJAVI: Anitina majka udarila na Matoru neposredno pred emisiju, nastaće HAOS i LOM čim kroče u studio (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnje suočavanje u "Narod pita", po svemu sudeći, biće veoma burno.

RAT U NAJAVI: Anitina majka udarila na Matoru neposredno pred emisiju, nastaće HAOS i LOM čim kroče u studio (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram

Jovana Tomić Matora

Nakon što je saopšteno da će se večeras u emisiji "Narod pita" suočiti Anita Stanojlović, njen sadašnji dečko Anđelo Ranković, te bivša supruga Jovana Tomić Matora, Anitina majka Angelina objavila je rat bivšoj snajki i pre ulaska u studio. 

Naime, ona je javno podelila Pinkovu objavu povodom njihovog gostovanja, a preko Jovanine glave je prelepila emotikon praseta. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Anitina majka Angelina javno ponizila Matoru

Ovim je samo još jednom potrvdila koliko ne podnosi Matoru, te koristi svaku priliku da je javno oblati.

Podsetimo, večerašnja emisija će biti posebno interesantna jer je ovaj ljubavni trougao dominirao tokom cele sezone popularnog rijalitija. Aniti i Matora, a zatim i Anđelo bili su goruća tema za crnim srolom svih deset meseci koliko su boravili u Beloj kući.

Gledaoci sada imaju priliku da ih pitaju šta god ih interesuje kada je ova paklena trojka u pitanju, a nema sumnje da će i Matora dobiti reč da odgovori Anitinoj majci na ovakvu provokaciju.

Republika

Foto: Republika

Anitina Stanojlović promenila lični opis

S druge strane, Stanojlovićva se po izlasku iz "Elite" u kojoj je odnela pobedu potpuno posvetila svom fizičkom izgledu koji je promenila do neprepoznatljivosti. 

Naime, ona je uradila nekoliko korekcija na licu, te nadogradila kosu, tako da više ne liči na sebe. Mnogi smatraju da je rešila da promeni lični opis, kako bi novi život sa Anđelom započela i fizički drugačija od one osobe koja je bila u braku sa Matorom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading