OVU JANJUŠEVU SRAMOTU KAMERE NISU ZABELEŽILE! Obelodanjeni skandalozni detalji, sve se desilo nakon saznanja da je Aneli u DRUGOM STANJU!

Autor:

Zadruga

21.07.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Elite otkrila šta se zapravo dešavalo u rijalitiju.

OVU JANJUŠEVU SRAMOTU KAMERE NISU ZABELEŽILE! Obelodanjeni skandalozni detalji, sve se desilo nakon saznanja da je Aneli u DRUGOM STANJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš mnoge je razočarao svojim ponašanjem u "Eliti", naročito u momentu kada je Aneli Ahmić ostala u drugom stanju i kada je odlučio da raskine sa njom, znajući da čeka njegovo dete.

Milena Kačavenda bila mu je podrška do samog kraja, ali su pred sam kraj rijalitija žestoko zaratili, a Kačavenda je i sada stala na stranu Aneli. 

- Ja sam to rekla i u kući, ja sam žensko i naravno da ću stati na stranu žene, uopšte se nisam složila sa njegovim ponašanjem kada je saznao sa Anelinu trudnoću. Nije normalno da se onako ponaša, trebalo je da pruži podršku ženi, a on ju je ponižavao - rekla je Milena pa dodala:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

 

- Što se tiče Aneli, ja sam zaboravila sve sukobe, ona se zaljubila u Janjuša, izašla je luđa nego što je ušla, zbog njega, on joj je ponizio. Naravno da ću da joj budem podrška, devojka je iskrena za razliku od njega. Janjuš je mislio da ću ja biti njegovo oružje jer sam imala sukobe sa Aneli, ali nisam ja takva. On nije imao herca da bude šmeker do kraja, već je odustao - rekla je Milena za Pink.rs.

Milena se zatim osvrnula na smrt svoje majke i komentare na račun njenog ponašanja nakon sahrane:

- Tek sada mi je došlo do mozga zbog mame, toliko sam se poremetila, trudim se da se saberem ali ne ide. Sa drugaricama sam na jednoj vikendici, kuliram, punim baterije i borim se sa svojim mislima. Moja mama mi ne bi oprostila da sam nosila crninu, da sam tugovala, a tamo su me mnogi zbog toga osuđivali, meni je bitno da sam ja svoju majku ispoštovala i uradila ono što mi je ostavila u amanet - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading