NEPRIJATELJ NENADA ALEKSIĆA STRASNO GRLI MIONU JOVANOVIĆ! Takmičarka tada "pala" na DUPLO STARIJEG MUŠKARCA!

Autor:

Zadruga

22.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje kad bude saznao!

NEPRIJATELJ NENADA ALEKSIĆA STRASNO GRLI MIONU JOVANOVIĆ! Takmičarka tada "pala" na DUPLO STARIJEG MUŠKARCA!

Foto: PrintscreenInstagram/samoposmatramo1/Pink.rs

Miona Jovanović

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su svoju turbulentnu vezu započeli u rijalitiju, a nastavili su je i van imanja u Šimanovcima, gde su često pred medijima zajedno isticali koliko su srećni u vezi.

Njih dvoje se često pojavljuju zajedno u javnosti, a dele i svoje intimne trenutke na društvenim mrežama, pokazujući svoju ljubav.

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša

Međutim, nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Mione Jovanović sa Vladimirom Tomovićem, s kojim je bila prisna tokom svog boravka u rijalitiju "Zadruga 3". Ove fotografije prikazuju Mionu i Vladimira u prisnim razgovorima i nežnostima, što je izazvalo mnoge podeljene reakcije među fanovima i privuklo široku pažnju javnosti.

Foto: PrintscreenInstagram/samoposmatramo1

Miona i Vladimir

Važno je napomenuti da je Miona tada imala samo 19 godina, dok je Vladimir bio znatno stariji, tačnije 38 godina, što znači da je bio 19 godina stariji od nje. Ovakva razlika u godinama često je bila tema rasprave i interesovanja javnosti, kao i sada kada je izabrala Ša.

Foto: PrintscreenInstagram/samoposmatramo1

Miona i Vladimir

Naravno, reakcija Nenada Aleksića Ša na ove kadrove bila je tema o kojoj su mnogi fanovi spekulisali. Miona je javno tvrdila da između nje i Vladimira nije bilo romantične veze, što je dodatno podgrejalo interesovanje za njihov odnos.

Vladimir Tomović je već bio poznat široj publici kao učesnik različitih rijaliti programa, ali je posebno skrenuo pažnju kada je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zbog kršenja pravila u Beloj kući. Nakon toga, Vladimir nije skrivao svoje interesovanje za Ivanu Aleksić, koja je u to vreme bila zakonita supruga Nenada Aleksića Ša i šuškalo se da je tu bilo i nečeg više.

Ova situacija je dodatno zakomplikovala već napetu vezu između Mione i Ša, jer su mediji intenzivno pratili svaki korak ovih ličnosti u javnosti. Fanovi su se pitali da li će ova nova situacija dodatno opteretiti njihov odnos ili će uspeti da prevaziđu sve prepreke.

Nenad Aleksić Ša, s druge strane, nije direktno komentarisao ove fotografije ili navode vezane za Mionu i Vladimira. Njegovo odsustvo komentara možda je bilo i njegov način da se distancira od medijskih spekulacija i da sačuva privatnost njihovog odnosa koliko je to moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading