ANITA PROGOVORILA O NAPADU NA ANĐELA: Ranković BESAN kao ris, SIGURNOST im je UGROŽENA! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Zadruga

22.07.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović progovorila o incidentu Anđela Rankovića za Republiku!

Ispred Pink televizije, pred sam početak emisije ,,Narod pita" trećeplasirani takmičar Anđelo Ranković imao je veliki problem, kada mu je ničim izazvana prišla devojka, koja se predstavila kao njegov fan. I sve je bilo u redu, do trenutka kada nije počela da ga nasilno ljubi. 

Anđelo ju je odgurnuo od sebe, od čoka i sklonio se sa ulice. Nakon njega, ispred Pink televizije je izašla pobednica ,,Elite 7" Anita Stanojlović, koja je za Republiku progovorila o incidentu koji se desio. 

Anita je ostala zatečena kada je saznala šta se desilo, te je ispričala pred našim kamerama da se ona ne bi mogla iskontrolisati da je bila prisutna, kao i da li je Anđelu i njoj ugrožena sigurnost.

- Nisam videla, ali mi je rekao, ja sam se šminkala, ali dobro, našla sam poželjnog muškaca, meni je sad smešno, ne znam kako je to izgledalo... - rekla je Anita, pa nastavila:

- Besan je sad, strašno! Ima mnogo gorih psihopata u našem okruženju, imamo iskustva sa njima, ali ovo, kao što je on imao, nismo imali, ali ima mnogo gorih ljudi oko nas. 

Republika

Foto: Republika.rs

Anđelo Ranković napadnut ispred Pinka

 

Anitu smo potom upitali da li smatra da joj je sigurnost ugrožena, budući da je njenog dečka napala nepoznata devojka, koja je tvrdila da on mora da bude njen parner.

- Što se moje sigurnosti tiče, ja sam podnela zabranu prilaska, ali ne mogu za svakog čoveka da tražim zabranu prilaska. Ja bih nju prebila, ne bi dobro prošla, dobro, nisam bila tu. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading