IVAN MARINKOVIĆ NAPAO JELENU USRED EMISIJE?! Kurcšlus bivših partnera uživo - SNIMAK zapalio društvene mreže!

Autor:

Zadruga

16.07.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju!

IVAN MARINKOVIĆ NAPAO JELENU USRED EMISIJE?! Kurcšlus bivših partnera uživo - SNIMAK zapalio društvene mreže!

Foto: Printscreen/Zadruga.official

Rijaliti učesnik Ivan Marinković javno je podelio video-zapis sa snimanja najnovije emisije "Amidži šou".

Prateći situaciju u studiju, "pecnuo" je porukom, usmerenom ka svojoj uskoro bivšoj supruzi Jeleni Marinković.

Tokom svog učešća u rijaliti programu "Elita 7", Ivan Marinković je prošao kroz turbulentan period života i suočio se sa bolnim saznanjem da ga je supruga varala u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Ovaj događaj doveo je do raspada njihovog braka, nakon čega je Ivan zapao u tešku životnu fazu.

Pored emotivnih previranja, Ivan se borio i sa problemima alkoholizma, iako je bio u procesu lečenja. Izlazak sa rijaliti imanja u Šimanovcima nije značio kraj problema, već je Ivan bio izložen brutalnim prozivkama od strane Marije i Miljane Kulić, kao i pretnjama od strane bivšeg muža Žane Omnije.

Foto: Republika TV

Ivan Marinković i Žana Omnia

Ivan Marinković očigledno nije našao mir ni nakon završetka rijalitija, s obzirom da se nalazi na snimanju emisije "Amidži šou". Na svom Instagram profilu, Ivan je podelio video-zapis sa ovog snimanja, uz poruku koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neki od blama nisu smeli da dođu na snimanje emisije - poručio je Marinković, a mnogi u u komentarima pisali da se ta njegova izjava tiče njegove, uskoro bivše žene.

Detalji poruke koju je Ivan uputio nisu precizno definisani, ali je jasno da je njegovo prisustvo u medijima i dalje praćeno i komentarisano. Emisija "Amidži šou" poznata je po svojoj otvorenosti i kontroverzama, pa se može pretpostaviti koliko će Ivanov nastup tamo bio izazovan i emotivno nabijen.

Kako se situacija dalje bude razvijala, javnost će nastaviti da prati Ivanove korake i nadati se da će pronaći mir i stabilnost nakon turbulentnog perioda koji je prošao.

Foto: Republika

Deniz Dejm

Podsetimo, Ivan Marinković imao je burnu noć za sobom, s obzirom na to da se pred svima "dohvatio" sa Deniz Dejm koja je bila u vidno pripitom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading