PO NJEGA NIKO NIJE DOŠAO U ŠIMANOVCE: Finalista Elite 7 ostao SAM, svi su ga se ODREKLI?! Tuga KIDA DUŠU na komade (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.07.2024

01:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtužnija scena na finalu Elite 7!

PO NJEGA NIKO NIJE DOŠAO U ŠIMANOVCE: Finalista Elite 7 ostao SAM, svi su ga se ODREKLI?! Tuga KIDA DUŠU na komade (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veliko superfinale rijaliti šou-program "Elita 7" je u toku, a nakon još jednog preseka, učesnik Uroš Stanić napustio je imanje u Šimanovcima i odlukom glasova milionskog auditorijuma zauzeo 13. mesto. Voditelji Ivana Šopić i Darko Tanasijević su ga dočekali u otvorenom studiju, međutim, za razliku od ostalih takmičara, za Uroša je usledila tužna scena jer ga niko od članova porodice i bliskih ljudi nije dočekao po izlasku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić napustio Elitu 7 i osvojio 13. mesto

Ipak, iako nije imao svoju podršku, mama i baka njegove doskorašnje cimerke Mione Jovanović su mu prišle i pružile mu utočište u zagrljaju, a njihov primer sledila je i majka Anite Stanojlović, sa kojom je Stanić bio blizak tokom boravka u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Uroša Stanića dočekale baba i mama Mione Jovanović Elita 7 finale

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Među takmičarima ostali su Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Ivan Marinković, Maja MarinkovićMarko Janjušević JanjušStanislav Krofak, Miona Jovanović, Aneli Ahmić i Bojana Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading