UČESNIK ELITE 7 POZVAO POLICIJU! Izbio SKANDAL na finalu u Šimanovcima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.07.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta ga je nateralo na ovaj šok potez!

UČESNIK ELITE 7 POZVAO POLICIJU! Izbio SKANDAL na finalu u Šimanovcima! (FOTO)

Foto: Republika

Darjan Radomirović

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Među njima je bio i Darjan Radomirović, nedavno izbačeni takmičar, koji je priznao ispred studija televizije Pink da je bio prinuđen da pozove policiju zbog svoje doskorašnje partnerke, Sneže Jovičić. Naime, njihova veza neretko je bila predmet interesovanja javnosti, međutim, njihov odnos se završio burno.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Darjan Radomirović sa Urošem Rajačićem na finalu Elite 7

- Nisam loše, držim se, Naš odnos nije nastavio da bude buran, ona je žena poslala jednu preteću poruku, a ja sam je blokirao i pozvao policiju. Ja sam evropski čovek i tako se i ponašam. Ovo su neke nove laži koje vidim da plasira, a ja je ne demantujem i kako je ja ne demantujem ona nema neku prisutnost u medijima, traži je isključivo preko mene, a u rijalitiju nije pokazala ništa, osim rasprave sa mnom, ona realno nema šta drugo da radi u životu - istkakao je bivši učesnik, prenosi Puls online, te nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darjan Radomirović zvao policiju zbog Sneže Jovičić

- Što se tiče njenih stvari ona nema stvari u mojoj kući, ona nije živela u mojoj kući, ona nema jednu fotografiju u mojoj porodičnoj kući. Ona je žena pred rijaliti pokupila neke gluposti i ostavila tu. Moja majka je njoj to poslala i kada joj je poslala tvrdila da ima duplo toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saska

16.07.2024 21:55

Ovaj Darijan je obicna splacina i probisvet,na otrcan nacin je uz Snezu usao,a posle toga na nju drvlje i kamenje,eto po njegovom,Sneza se zadrzala jer je on bitan?!