ŽELJKO MITROVIĆ STIGAO NA FINALE ELITE! Oglasio se iz Šimanovaca, pa najavio početak SPEKTAKLA!

Autor:

Zadruga

13.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović poslao brutalnu poruku!

ŽELJKO MITROVIĆ STIGAO NA FINALE ELITE! Oglasio se iz Šimanovaca, pa najavio početak SPEKTAKLA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Večeras je veče ispunjeno uzbuđenjem za ljubitelje rijaliti programa, jer se održava superfinale "Zadruge 7 - Elite". Pobednik ovog takmičenja će odneti kući neverovatnih 100.000 evra, što dodatno podiže nivo uzbuđenja među takmičarima i publikom.

Direktor rijaliti programa, Željko Mitrović, obratio se javnosti direktno sa imanja u Šimanovcima putem svog profila na Instagramu. Objavio je snimak i poručio da je sve spremno za veliko finale, dodatno podižući iščekivanje među fanovima širom regiona.

"Sve je spremno za početak suprfinala “Elite”" - napisao je Željko Mitrović.

 

 

Od ukupno 73 takmičara koji su prošli kroz Belu kuću, njih dvadesetoro će se večeras boriti za prestižnu titulu pobednika. Među takmičarima su i poznata imena poput Anite Stanojlović, Marka Đedovića, Anđela Rankovića, Milene Kačavende, Ivana Marinkovića, Nenada Aleksića Ša, Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša, Jovane Tomić Matore, Lepog Miće i drugih.

Prema informacijama domaćih medija, među favoritima za osvajanje titule nalaze se Maja Marinković, Stanislav Krofak, Ivan Marinković i Aneli Ahmić. 

Dušica Jakovljević je otkrila kako su ove godine čelnici nadmašili sebe, u šta će se gledaoci tek uveriti:

- Ja sam oduševljena, nisam još skroz spremna. Ostala sam bez teksta na celu scenografiju, uvek nadmašimo sami sebe. Sigurna sam da će gledaoci biti i više nego zadovoljni. Ono što najviše gledaoce zanima je ta neizvesnost ko će biti pobednik - rekla je Dušica za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading