JANJUŠ NE MOŽE DA SAVLADA TUGU: U rijalitiju je saznao da je IZGUBIO BRATA, a ovo što ga je sada stiglo KIDA DUŠU I SRCE NA KOMADE (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš je pre sedam meseci ostao bez Mihaila.

JANJUŠ NE MOŽE DA SAVLADA TUGU: U rijalitiju je saznao da je IZGUBIO BRATA, a ovo što ga je sada stiglo KIDA DUŠU I SRCE NA KOMADE (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš koji je tokom ove sezone popularnog rijalitija, pred sam kraj prošle godine, doživeo stravičnu porodičnu tragediju, kad je njegov najmlađi brak Mihailo Janjušević oduzeo sebi život, podsetio je javnost da mu se ovaj ogroman gubitak dogodio pre tačno sedam meseci 

Naime, bivši košarkaš se danas oglasio na svom Instagram profilu, gde je podelio Mihailovu sliku uz pretužnu baladu Dina Merlina "Da je tuga sneg".

- Ja ne znam gde si ti, nikad neću saznati, da l' si našla sklonište, kućicu i dvorište života svoga... Eh, da je tuga sneg, da se do jutra otopi, mogao bih i ja, konačno, kad oči zatvorim, da se ne umorim - stihovi su pomenute pesme.

U opisu svoje objave Janjuš je samo kratko napisao!

 - 7 meseci.

Republika

Foto: printskrin instagram

Sedam meseci od tragične smrti brata Marka Janjuševića Janjuša

Podsetimo, pored tragedije koja je obeležila Janjuševo učešće u "Eliti", on je imao i veoma burnu emotivnu vezu sa Aneli Ahmić, koja se završila na ružan način.

Naime, Janjuševa rijaliti devojka je ostala trudna, zbog čega se par u prvi mah poradovao, a bivši košarkaš je isticao da to doživljava kao dar od Boga nakon što je izgubio brata, međutim, njihov odnos tek tad počinje da se pogoršava, iako je bio turbulentan i pre toga.

Republika

Foto: ATAImages

Ružan rastanak sa Aneli Ahmić za Janjuša je takođe bio težak udarac

Ahmićeva donosi odluku da prekine trudnoću, čime se prekida veza za Janjušem, kao i svaka dalja njihova komunikacija. Prilikom njihovog zajedničkog gostovanja u emisiji "Amidži šou" priznali su da prethodno nisu govorili mesec dana, ali tu su morali da odgovaraju na pitanja, pa su iskoristili priliku i da se dodatno prepucavaju, kad su već morali da progovore.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading