MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG NESTANKA: Šok-reakcija stigla direktno iz Niša!

Autor:

Zadruga

09.07.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićkina majka iznenadila dan nakon diskvalifikacije svoje ćerke!

MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG NESTANKA: Šok-reakcija stigla direktno iz Niša!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Miljana Kulić je juče ujutru napravila haos u "Eliti", nakon čega je diskvalifkovana iz rijalitija. Kako je Veliki šef saopštio putem pisma, Kulićeva će Pink televiziji morati da plati 50.000 evra. Iako nam je njena majka Marija Kulić rekla da je Miljana odmah došla u Nišu, juče je tamo nismo zatekli.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ekiša našeg portala juče je posetila Niš

Takođe, Kulićeva se nije oglašavala na društvenim mrežama, ali ni za medije, pa su se mnogi zapitali šta se sad dešava sa njom. Marija se ponovo oglasila, a kako prenose mediji, zvučala je umorno i pospano.

- Odlično sam. Ne mogu da pričam! Zivkaju me već dva dana svi... - kratko je odgovorila Marija za "Telegraf", koja više nije želela da komentariše aktuelnu situaciju.

Republika

Foto: Pink, red tv

Marija, Miljana, ilustracija

Podsećanja radi, Marija je juče za naš portal otkrila zbog čega je Miljana napustila "Elitu".

- Miljana je došla kući još jutros! Nije htela više da sedi, za pet dana je finale. Nije mogla da gleda kako nemoralne postaju moralne. Ona je dobro, jedva smo čekali da dođe! Milion puta sam vam rekla da ja gledam rijaliti samo zbog nje. Jedva sam čekala da ne puštam i da znam da mi je ona tu. Sa Željkom se još nije videla, Željko je u zabavištu. Otišla je da mu kupi neke kocke, mada ne znam šta će mu, ima deset kutija! Ići ćemo kasnije u akva-park, a planiramo i da odemo na more. Siniša je dobro - poručila je juče za Republiku Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading