ANELI IDE DA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE! Učesnica PRESEKLA, nakon saopštene ODLUKE bivši košarkaš POBEGAO!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić rešila je da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša!

ANELI IDE DA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE! Učesnica PRESEKLA, nakon saopštene ODLUKE bivši košarkaš POBEGAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je napravila neočekivan potez kad je saopštila javno tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" da ne želi da rodi dete Marka Janjuševića Janjuša uprkos želji bivšeg košarkaša da rodi i iznese trudnoću do kraja. Ova odluka starlete je šokirala mnoge, posebno njenog partnera, koji je odmah nakon njenog priznanja uživo u programu napustio Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić saopštila da će abortirati bebu

- Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli u emisiji "Pretres nedelje", što je vidno uznemirilo Janjuševića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš saznao da će Aneli abortirati njihovo dete

Naime, kada je Ahmićeva javno saopštila da ne želi da rodi dete, Janjuš je izašao iz Bele kuće i sedeo u dvorištu s Lazarom Čolićem Zolom vidno uznemiren. Zapalio je cigaretu da bi se smirio, a zatim i tražio vodu od Zole. Nakon reči utehe cimeri su ga pustili da razmisli sam, dok mu je društvo pravio samo njegov pas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se osamio nakon saznanja da će Aneli abortirati

Podsećanja radi, Janjuš je na početku bio iznenađen i nije bio zadovoljan saznanjem da je Aneli trudna, ali je ubrzo preuzeo odgovornost i izjavio da će biti uz nju i podržati je da rodi dete. Ipak, izrazio je zabrinutost kako će njegova ćerka Kruna reagovati na vest da će dobiti brata ili sestru.

S druge strane, Anelina porodica je saopštila da će prihvatiti dete i pomoći joj u njegovom odgajanju, ali ne želi da ima ikakav kontakt s Janjušem zbog uvreda koje je uputio Aneli. Povodom toga Janjuš je izjavio da planira razgovor s porodicom Ahmićeve da bi im objasnio svoje postupke i reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dida

11.06.2024 13:12

Sta ocekivati od Janjusa,ljige od voveka...jedan obican punoglavac...sramota od coveka...sta bi radio da se tako sutra,desi njegovoj Kruni...djubre od coveka...

jovo

11.06.2024 15:19

a sta moze drugo kada od tog coveka nema nista, taj do 40 god nista nije stvorio neodgovoran folirant kockar zivi od danas do sutra a kada prigusti uvek ce ga primiti ta famozna bivsa pod krov, vecih ludaka od njih i njihovod braka svet nije video. Ljigavac i beskicmenjak, nesposoban, ni za kosarku ni za muza ni za oca ni za prijatelja za nista taj nitkov nije. Auu druze kako si ti pokvaren ne znam dal me razumije sta ti kazem.

Romskaposla

12.06.2024 00:41

Evo idem malo da se ocistim. Jeste.