KONAČNA ODLUKA ANELI AHMIĆ: Trudna saopštila važne VESTI uživo u programu!

Autor:

Zadruga

07.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila o svojoj porodici i Janjušu!

KONAČNA ODLUKA ANELI AHMIĆ: Trudna saopštila važne VESTI uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vest o trudnoći Aneli Ahmić, koja je dospela u centar pažnje zbog svog učešća u rijalitiju "Elita", izazvala je brojne reakcije javnosti. Nakon nekoliko dana od objave vesti, Aneli je odlučila da progovori o novonastaloj situaciji i iznese svoje viđenje situacije.

- Sve je bolje. Prvih par dana smo bili po šokom, kako vreme prolazi sve nam je jasnije i bolje. Imam strah kako ćemo i da li će sve to napolju da funkcioniše. Ja sam uvek govorila da imam neki dobar osećaj kad gledam nas dvoje, ali imam strah, jer nije to mala stvar. Treba se nositi s tim, ja imam ćerku, treba da dođem za Beograd i da je upišem u vrtić. Treba da vidimo gde ćemo da živimo - kazala je Aneli prvo.

- Što se tiče našeg odnosa uvek postoji strah da li će to da opstane, ali ja nekako verujem. Ja sam u njega 100% sigurna kao muškarca koji će lepo da se ponaša prema detetu - govorila je Aneli u rijalitiju "Elita".

- Janjuš je rekao da bi voleo da popriča sa Sitom i tvojom majkom, da li misliš da bi za sve što je izrečeno iskoristiti priliku da se izvini? - upitao ju je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić trudna Elita

Sigurno, jer mu nije svejedno. On je svestan svega, rekao mi je da mu je jako bitno kako će oni da reaguju i kako će da se ponašaju, da li će da ga prihvate. Rekao je on više puta da zaslužuje da im se izvini - govorila je Aneli.

- Kako bi one reagovale? Da li će da private izvinjenje? - dodao je voditelj.

- Ja poznajem svoju porodicu i mislim da će to da prihvate - odgovorila je ona.

- Janjuš je rekao da mu smeta što pričaš sa drugima i što iznose svoje stavove i kako treba da slušaš samo njega. Na koga on misli? - upitao je voditelj.

- Mislim da on misli na Lepog Miću, njega to mnogo nervira. Kad Mića komentariše ja kažem da on komentariše realne stvari, ali ja slušam njega i mene. Mi treba da slušamo jedno drugo, ali nikog trećeg - rekla je Ahmićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić trudna Elita

- Da li si razmišljala gde ćete da živite? - dodao je voditelj.

- Može da bude samo Beograd, on tu ima ćerkicu i logično je. Nekad možemo da odemo u Dubrovnik, Sarajevo, Prijepolje, ali moramo da se smestimo da budemo da jednom mestu - odgovorila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
milka

08.06.2024 00:57

lmaju pravo na novi zivot, treba ih podrzati, niko ne moze da zna sta mu zivot sprema zato ne treba mrzeti ljude, neka im uspe sve sto zele.