SADA SU SAMO BITNI PLASMANI: Pred finiš "Elite" Miljana Kulić odlučila da RASKRINKA SVE!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva žestoko udarila na cimere!

SADA SU SAMO BITNI PLASMANI: Pred finiš "Elite" Miljana Kulić odlučila da RASKRINKA SVE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je bila jedna od sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru, gde je govorila o aktuelnim situacijama u rijalitiju. Miljana se prvo osvrnula na svoj sukob sa kontroverznim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Miljana, kakav je ovo rat sa Ša - upitao ju je voditelj na samom startu intervjua.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana oplela po Ša

- Jako mi je interesantan jer je postao mnogo bezobrazan. Ja sam ga štedela i pakovala u celofan. Odeš u pušionicu, vidiš da je Miona tamo očekuješ odmah njega, izađem odmah. Mi pevamo pesmu "Izrael i Palestina", on misli da ja njemu pevam kaže: "Da, da". Namerno sam ga provocirala - rekla je Miljana.

- Kako ti se čini situacija Aneli i Janjuša? - nastavio je da je ispituje voditelj.

- Bebica je klasičan folirant, ulazi u toalet i folira se da povraća da bi Teodora čula i sažalila se. Ako on može da se druži sa Ivanom, mogu i ja sa njom ona je meni beskrajno simpatična - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana ocrnila i Janjuša

- Pobeže ti meni sa Janjuša - prokomentarisao je Tanasijević.

- Da, izvini. Janjuš je klasičan folirant, hteo je da dokaže celom svetom da je onako kako on kaže. Greota je što se igra sa polupanom ženom. Ja sam bila ubeđena da je on zaljubljen, a da je ona folirant. Posle onih reči, ja verujem da njoj nije bilo lako, ne zna se ko je ružniji od koga, ko je lukaviji. Privukla ga je njegova harizma. On se pere od nje pred kraj, to sam i ja rekla. Parovi se dele, sada su bitni plasmani, misle da se ništa ne vidi napolje - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading