MAJA MARINKOVIĆ IZGUBILA KONTROLU: Uroša razvukla po podu, pokušaj OSVETE ga skupo koštao!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne prestaje!

MAJA MARINKOVIĆ IZGUBILA KONTROLU: Uroša razvukla po podu, pokušaj OSVETE ga skupo koštao!

Foto: pink.rs

Danas je tokom emisije u rijalitiju "Elita" izbilo do žestokog sukoba između Maje Marinković i Uroša Stanića. Ona više nije mogla da izdrži sve što joj je on govorio, pa je uzela parče torte i zalepila mu na glavu. To je napravilo totalnu pometnju u emisiji, a iako se većina takmičara smejala i sladila što se Urošu to dogodilo, neki su ipak i osudili Majino ponašanje. 

Međutim, njihov rat se na tome nije završio, jer je Uroš želeo da pokuša da se na isti način osveti Maji Marinković, ali njegov plan nije išao kako je on zamislio, pa mu se ta ideja na kraju obila o glavu. On je uleteo u sobi za izolaciju, sa parčetom torte koje je planirao da zalepi Maji na glavu, ali je ipak završio na podu. 

Marinkovićeva je bila jako besna na njega, a dodatno je poludela što je Stanić skupio hrabrosti da se obračuna sa njom i pokuša da joj uradi isto što je i ona njemu tokom današnje emisije koju su imali u Beloj kući. 

Marinkovićeva je skočila na njega i bacila ga na pod, a onda počela da ga razvlači. Iako je na društvenim mrežama ovaj rat publici bio uglavnom smešan i bezopasan, Stanić i Maja su ozbiljno shvatili sukob. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković pogodila Uroša Stanića tortom

Poznato je da su Marinkovićeva i Uroš već nekoliko puta imali ozbiljne svađe, ali koliko god da je bilo napeto uvek su nalazili način da zakopaju ratne sekire i zbliže se, a ostaje da vidimo da li će se tako završiti i ova svađa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading