MAJA MARINKOVIĆ NAJAVILA OZBILJAN SKANDAL: Ne piše mu se dobro, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić ne sluti u kakvu se igru upetljao!

MAJA MARINKOVIĆ NAJAVILA OZBILJAN SKANDAL: Ne piše mu se dobro, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslednjih nekoliko dana spekuliše se o odnosu Maje Marinković i Uroša Rajačića. Iako mnogi smatraju da on nju progranja i da su jako male šanse da je osvoji, postoji deo publike koji vidi da je i Marinkovićeva na njega bacila oko i da joj jako prija pažnja koju joj pruža. 

Sinoć je emitovan jedan snimak njihovog razgovora, nakon čega je Maja priznala da uživa u "ljubavnim igricama", ali da nema emocija. Međutim, ona je najavila da će pojačati gas, ali da od veze sa njim nema ništa. 

- Nije dečko mene uhodio, nego mi se ne sviđa njegov način ponašanja prema ženama, on je previše haotičan, ja njega gotivim i simpatičan mi je, ali ja sam rekla da ne želim da ulazim u veze ovde. Ja volim tako malo haos, ne mogu da pričam bajke, on je meni interesantan zato što nije normalan, odlepio je za mnom, stalno me gleda i onda ja kad vidim da pilji meni je to interesantno, ja nisam rekla da meni to smeta, ja nikakve emocije nemam ali volim te igrice. Njemu je lepo u svemu ovome - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Uroš Rajačić

- Meni je lepše to nego da ulazim u veze ovde, ja deo igrice neću da igram ovde ako neće da bude sa mnom. Eto sad je priznala da nisam psihopata, to mi je bitno. Ja ne želim da budem deo sprdnje, ja se njoj nikada prvi ne obraćam, ona meni dobaci medvedića i onda ja to krenem da je podbadam. Kad je vidim fizički nije mi dobro, ja sam iskren i to ću uvek priznati, nemam problem da kažem istinu - priznao je Uroš.

- Najbitnija je vera u sebe u svakom odnosu, ja sve što sam poželela to sam i dobila, mene ne interesuju ovde emocije i osećanja, lepo mi je da se družim sa ljudima i to je to - dodala je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- Ja verujem da se i ja njoj sviđam, ja to vidim. Polako borićemo se, samo me nervira što pokušava da mi nabaci kako ja nju uhodim. Ovo je bila klasična ljubavna svađa koju smo videli na klipu. Poenta je ovde što ona ima jake fanove i što je njoj sad glupo da bilo koga izda - poručio je Uroš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.03.2024 13:23

Da je Uroš zauzet nekom dobrom ribom odmah bi se bacila na njega.