VODITELJU SE SLOŠILO UŽIVO U EMISIJI: Izdato zvanično saopštenje televizije u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

27.04.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdato zvanično saopštenje o trenutnom stanju poznatog voditelja.

VODITELJU SE SLOŠILO UŽIVO U EMISIJI: Izdato zvanično saopštenje televizije u kakvom je stanju!

Foto: Youtube.com printscreen

ITV je objavio važne informacije o zdravstvenom stanju voditelja Rageha Omara nakon što je ovaj pretrpeo zdravstveni problem tokom emisije. Portparol ITV News-a je potvrdio da se sada oporavlja kod kuće.

U saopštenju su naveli:

- Zahvalni smo gledaocima sinoćnje emisije News at Ten što su bili zabrinuti za zdravlje Rageha Omaara. Nakon medicinskog tretmana u bolnici, on se sada oporavlja kod kuće sa svojom porodicom. Želimo mu brz oporavak i radujemo se njegovom povratku na male ekrane kada se bude osećao spremnim." Rageh se takođe obratio svojim fanovima direktno u saopštenju, dodajući: "Želim da se zahvalim svima na ljubaznosti i dobrim željama, posebno medicinskom osoblju, divnim kolegama iz ITV News-a i našim gledaocima koji su izrazili zabrinutost. U tom trenutku, bio sam odlučan da završim vođenje programa. Zahvalan sam na svim pruženim podrškama."

Foto: Youtube.com printscreen

Rageh Omar

 

Omaarova hrabrost i odlučnost da završi vođenje programa uprkos zdravstvenom problemu izazvali su veliku pažnju i izazvali lavinu podrške među gledaocima i kolegama. Njegova zahvalnost prema medicinskom osoblju takođe je istaknuta, što svedoči o njegovoj dubokoj zahvalnosti prema ljudima koji su mu pružili pomoć u teškim trenucima.


Važno je istaći transparentnost ITV-a u vezi sa Ragehovim zdravstvenim stanjem, pružajući javnosti jasne informacije o tome šta se dogodilo i kako se on sada oporavlja. Ovakva otvorenost pomaže u održavanju poverenja gledalaca i pokazuje odgovornost medija prema javnosti.

Brojne poruke podrške i želje za brz oporavak pristižu sa svih strana, što jasno ukazuje na to koliko je Rageh Omaar cenjen i voljen među gledaocima i kolegama. Njegova odlučnost i profesionalnost tokom izazovne situacije zaslužuju divljenje i poštovanje, a želje za njegovim brzim oporavkom su iskrene i snažne.

Nadamo se da će Rageh Omaar uskoro biti potpuno oporavljen i ponovo na malim ekranima, gde će nastaviti da inspiriše svojom profesionalnošću i hrabrošću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading