TEŠKA NESREĆA U DVORIŠTU SABORNE CRKVE U NIŠU NA VELIKI PRAZNIK! Devojci grana pala na glavu, SVA KRVAVA prevezena u bolnicu!

Autor:

Hronika

27.04.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvorište je bilo puno dece jer se danas slavi praznik Vrbica pa je prava sreća da drvo nije povredilo nekog od mališana.

TEŠKA NESREĆA U DVORIŠTU SABORNE CRKVE U NIŠU NA VELIKI PRAZNIK! Devojci grana pala na glavu, SVA KRVAVA prevezena u bolnicu!

Foto: republika.rs

Mlađa Nišlijka povređena je danas u dvorištu niške Saborne crkve kada joj je na glavu pala sasušena grana.

Kako kažu očevici , dvorište je bilo puno dece jer se danas slavi praznik Vrbica pa je prava sreća da drvo nije povredilo nekog od mališana.

- Devojka je puno krvarila iz glave, bila je u svesnom stanju ali mnogo uznemirena. Više ljudi je pozivalo Hitnu pomoć, oni su zaista brzo došli i odvezli je. Bila je baš dramatična scena ali nadam se da devojka nije teže povređena - kazao je jedan od prodavaca venčića od cveća koji se tradicionalno kupuju za ovaj praznik.

Dr Maja Stojanović, šef dežurne ekipe u niškoj Hitnoj pomoći koja je učestvovala u intervenciji, potvrdila je da je devojka mnogo krvarila.

- Povrede glave u načelu dovode do velikog krvarenja ali to automatski ne znači da se radi o vrlo teškoj povredi. Mi smo pacijentkinju prabacili u niški Univerzitetski klinički centar radi daljeg pružanja pomoći. Grana je pala sa velike visine pa je zbog toga izazvala takvu vrstu povrede - zaključila je Stojanović.

Podsećamo, šestogodišnja devojčica povređena je danas u saobraćajnoj nesreći u Nišu.

Ona je povrđena na pešačkom prelazu oko 15 časova kada je na nju naletelo vozilo marke “opel” niških tablica. Šestogodišnjakinja je odmah transportovana u niški Univerzitetski klinički centar radi dijagnostike i daljeg zbrinjavanja.

- Dete je plakalo, imalo je čvorugu na glavi, nije delovalo da je teže povređeno ali smo ga odmah prebacili u niški UKC na dijagnostiku - kazala je doktorica Stojanović.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće, obavešteno je nadležno tužilaštvo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading