MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Zvanična odluka, HITNO je sproveli na kapiju!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napustila ,,Elitu".

MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Zvanična odluka, HITNO je sproveli na kapiju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stalrleta i takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Maja Marinković morala je da napusti imanje u Šimanovcima, kako bi posetila plastičnog hirurga. Maja je prošle noći tokom emisije ,,Pitanja novinara" otkrila voditelju da je napustila rijaliti zbog posete hirurgu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

Naime, poznato je da je Maja pred ulazak u ,,Elitu" uradila silikonsku zadnjicu, a ona je morala da ode na kontrolu, te je bila izuzetno izmorena i smetala joj je buka ostalih takmičara, dok je davala odgovore. Besna i umorna na svoje cimere, Marinkovićeva im je odbrusila da se stišaju, kako bi mogla da iznese svoje mišljenje po pitanje odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, koji su raskinuli. 

- Ja ne mogu da te čujem od ovih ljudi, ja sam umorna, danas sam bila kod doktora i ne mogu da te čujem - rekla je Maja u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

 

- Vidim da se dešavaju veliki problemi u raju. Šta da radim, lepo sam pričala do čega će da dođe, ali me niko nije slušao! Sve je Aneli sad došlo na naplatu, samo je bilo pitanje vremena kad će Janjuš da poludi - pričala je Maja, ali Ahmićeva nije želela da ulazi u dodatnu dramu.

- Ne mogu da trpim nikakva objašnjavanja i za sad je najbolje da iskuliramo. Od sinoć se u emisiji raspravljamo i hajde malo da se ponašamo normalno. Kad ti kažem da me pustiš, samo to uradi i nikakav problem neće biti - rekao je Janjuš, a Aneli je nastavila da plače, pa se na kraj udaljila od njega

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branka Bosanac

16.03.2024 23:08

Ova Aneli je teski lazov prevarant Janos je glup nek se vrati cerki i zeni a sa igra igru triputa je zeni o iz zadruge varao on je za puhijatriju laze ovu glupu Nionu da ce pravi pesmu za nju jedino vidim pravu ljubav Anita I Angela Angeli je vreme da stvara porodicu Anita I Angelo do pobede