ŠOK SCENA U ELITI! Stanislav ŠČEPAO takmičara, jedva se izvukao!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak pokazao svoje znanje!

ŠOK SCENA U ELITI! Stanislav ŠČEPAO takmičara, jedva se izvukao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri na imanju u Šimanovcima, takmičari rijalitija "Elita", Stanislav Krofak i Aleksa Erski, pokazali su svoje sportske veštine i oprobali se u sparingovanju. Ovo neobično takmičenje privuklo je pažnju svih prisutnih, a rezultati su bili iznenađujući.

Iako su takmičari rijalitija poznati po svom učešću u rijaliti programima, malo ko je očekivao da će se oprobati u sportu. Sparingovanje je iziskivalo brzinu, snagu i izdržljivost, a obojica takmičara su pokazala izuzetnu posvećenost i veštinu tokom treninga.


Stanislav Krofak, poznat po svojoj atletskoj građi i upornosti, pokazao je izuzetnu brzinu i taktiku tokom sparinga. Sa druge strane, Aleksa Erski je svojom snagom i izdržljivošću impresionirao sve prisutne. Njihova međusobna borba bila je dinamična i puna iznenađenja, što je dodatno podiglo atmosferu na imanju.

Svi prisutni su bili oduševljeni energijom i veštinom koju su pokazali Stanislav i Aleksa tokom sparingovanja. Mnogi su komentarisali kako su iznenađeni koliko su ovi takmičari spremni da se oprobaju u različitim izazovima, te su im uputili reči podrške i divljenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Aleksa Erski

 


Ovo neobično takmičenje pokazalo je da takmičari rijalitija "Elita" neguju zdrav duh takmičenja i spremnost da se oprobaju u različitim aktivnostima. Njihov trud i posvećenost treningu dodatno je istakao važnost fizičke spremnosti i aktivnog načina života.

Stanislav Krofak i Aleksa Erski su odradili dobar trening sparingovanjem, pokazujući da su spremni da se izazovu i pokažu svoje sportske veštine. Njihov trud i posvećenost su svakako zaslužili divljenje i priznanje svih prisutnih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading