MILJANA KULIĆ SE POLUDETI KADA BUDE SAZNALA: Bivši joj objavio GOLU FOTKU, sve se vidi na izvolte!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Miljane Kulić napravio haos!

MILJANA KULIĆ SE POLUDETI KADA BUDE SAZNALA: Bivši joj objavio GOLU FOTKU, sve se vidi na izvolte!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Miljana Kulić

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Danijel Višić, ponovo je privukao pažnju javnosti objavom provokativnih fotografija na svom Instagram profilu. Na fotografijama, Danijel je pozirao potpuno go i mokar iz kade, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Ova kontroverzna objava izazvala je veliki broj komentara, posebno od pripadnica lepšeg pola, koje su izrazile svoje mišljenje o hrabrosti i izgledu bivšeg učesnika rijalitija. Danijel je svojom pojavom u "Zadruzi" stekao veliku popularnost, ali je ostao upamćen i kao bivši dečko Miljane Kulić, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za njegov život i aktivnosti nakon rijalitija.

Foto: Instagram.com

Danijel Višić

 


Nakon što se rijaliti završio, Danijel Višić nije prestao da intrigira javnost. Osim kontroverznih objava na društvenim mrežama, on se povremeno pojavljuje u javnosti, gde privlači pažnju svojim stilom i pojavom. Mnogi prate njegove korake nakon izlaska iz "Zadruge", a provokativne fotografije samo su dodatno podstakle interesovanje za njegov dalji životni put.

Danijelova popularnost proistekla je iz učešća u rijalitiju, ali i iz njegovih kontroverznih poteza i objava na društvenim mrežama. Ovaj mladić nije stranac provokacijama i izazivanju reakcija, što ga je svrstalo među zapažene ličnosti iz javnog života.


Nakon objave provokativnih fotografija, reakcije javnosti bile su podeljene. Dok su neki izrazili divljenje za hrabrost i samopouzdanje koje Danijel pokazuje, drugi su kritikovali ovakav vid pažnje i eksponiranja na društvenim mrežama. Ipak, jedno je sigurno - Danijel Višić i dalje privlači pažnju javnosti svojim postupcima i objavama.

Bivši zadrugar Danijel Višić nastavlja da intrigira javnost i izaziva različite reakcije svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama. Njegova popularnost i dalje su prisutni, a provokativne fotografije iz kade samo su jedan u nizu poteza koji su privukli pažnju javnosti. Ostaje da vidimo kakvi će biti njegovi naredni koraci i kako će se dalje kretati u svetu rijalitija i medija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading