GOLOTINJA ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Nakon OTKAZA se razgolitila, pa pokazala sve!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokazala čime raspolaže!

GOLOTINJA ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Nakon OTKAZA se razgolitila, pa pokazala sve!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Starleta Anđela Đuričić ponovo je uzburkala društvene mreže objavom provokativnih fotografija na svom Instagram profilu. Naime, Anđela se skinula i grudi prekrila peškirom, a potom je na sledećem storiju pokazala gole noge, dok je u rukama držala šoljicu kafe. Njene pratioce je posebno zaintrigirala njena poza nogu, koja je izazvala burne reakcije među fanovima.

Anđela Đuričić je poznata po tome što redovno deli izazovne fotografije na društvenim mrežama, ali ovaj put je posebno privukla pažnju svojih pratioca. Fotografije na kojima se vide njene gole noge, uz šoljicu kafe, izazvale su lavinu komentara i reakcija, a mnogi su bili iznenađeni njenom hrabrošću i samouverenošću.


Nakon objave ovih provokativnih fotografija, Anđela Đuričić je brzo postala glavna tema na društvenim mrežama. Njeni fanovi su se utrkivali u komentarisanju, a mnogi su isticali kako im se dopada njena otvorenost i samopouzdanje. S druge strane, bilo je i onih koji su kritikovali njen potez, ali to nije omelo Anđelu da nastavi sa objavljivanjem provokativnih sadržaja.

Ovaj potez Anđele Đuričić samo je još jedan u nizu njenih nekonvencionalnih postupaka koji izazivaju pažnju javnosti. Ona je poznata po tome što se ne libi da pokaže svoje telo i izrazi svoju slobodu na društvenim mrežama, čime je postala jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj estradi.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić Zadruga 6

 


Anđela Đuričić je, svojim poslednjim potezom, još jednom pokazala da ne mari za mišljenja drugih i da se oseća samouvereno u svojoj koži. Njene provokativne fotografije su definitivno izazvale reakcije, ali jedno je sigurno - Anđela Đuričić ne prestaje da intrigira javnost i da bude tema brojnih rasprava na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading