KOMŠIJE ANĐELE ĐURIČIĆ PRISUSTVOVALE ŠOK-SCENI: Zadrugarka se skinula, pa razvukla zavese! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova fotografija Anđele Đuričić izazvala je lavinu reakcija, o ovom njenom potezu bruje svi.

KOMŠIJE ANĐELE ĐURIČIĆ PRISUSTVOVALE ŠOK-SCENI: Zadrugarka se skinula, pa razvukla zavese! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka i voditeljka, Anđela Đuričić se obratila putem svog Instagram profila, pa objasnila svojim fanovima i pratiocima da Ana Ćurčić i ona više nisu koleginice, jer ona neće raditi na televiziji, već se posvećuje nekim drugim stvarima.

Nije želela previše da komentariše svoj otkaz, ali je jasno stavila do znanja da neće biti deo tog sveta i unapred sprečila komentare na tu temu.

Otkrila je da ima dalje planove za svoju karijeru, ali je odlučila da sačeka pravi trenutak za njihovu realizaciju.  

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

 

- Naravno da ne ulazim u rijaliti i ne želim da me povezuju sa istim - rekla  je Anđela, a potom se osvnula na dalju karijeru:

- Što se tiče moje dalje karijere, imam neke planove, ali kada dođe vreme za realizaciju pohvaliću se rado - rekla je ona.

- Ja sam kod svojih već mesec dana, otišla sam još u decembru, tako da ću od sada biti na relaciji Beograd-Crna Gora - rekla je iskreno Anđela za Alo.

Bivša zadrugarka se sada posvetila sebi, a ponovo se aktivirala na društvenim mrežama, gde se svakodnevno oglašava i komunicira sa brojnim pratiocima. Ona je danas podelila fotografiju iz stana, gde je pozirala na prozoru, dok je pila jutarnju kafu, a mnogi su prokomentarisali da su njene komšije pravi srećnici zbog ovog prizora.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Anđela Đuričić je tokom svoje karijere privukla pažnju javnosti ne samo atraktivnim izgledom, već i vezom sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem tokom njihovog boravka u Zadruzi. Njihova veza bila je predmet brojnih spekulacija i interesovanja medija, što je dodatno doprinelo Anđelinom publicitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading