HITNA REAKCIJA U ELITI: Pred kamerama odrađen RITUAL, učesnika napala CRNA MAGIJA! Da se naježiš (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarne scene se odigrale na imanju u Šimanovcima, u sve umešane opasne vradžbine?!

Poslednjih dana, rijaliti šou-program "Elita" je uzdrman skandalom koji uključuje optužbe za vradžbine i crnu magiju. Nakon što su Maja MarinkovićJovana Cvijanović posumnjale da je Aneli Ahmić navodno omađijala Marka Janjuševića Janjuša, sada se ista sumnja prenela na Uroša Stanića, koji je bio u bliskim odnosima sa starletom pre nego što su se posvađali.

Naime, kako je istakao u razgovoru sa Majom i Jovanom, Stanić sumnja da je Ahmićeva omađijala, jer mu je brojanica pokidana.

Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, je l' moguće to... Jao, ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala! Bacili su mi magije tamo u Tuzli - kukao je Uroš na ugaonoj garnituri.

- Nemoj tri dana da ih gledaš u oči, nju i Janjuša, ima urokljive oči totalno - istakla je Marinkovićeva.

- Hajde da vidimo da li si omađijan, sad ćemo da ti pokažemo prst pa da vidimo - rekla je Jovana.

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković i Jovana Cvijanović skidaju Urošu Staniću crnu magiju

- Jao, Uroše, stvarno ti luta pogled! Ajde, idemo da se umiješ pa će ti valjda biti bolje... Hajmo brzo, mora da ti bude bolje, imaš sad đavola u sebi - zaključila je Maja.

One su, nakon što su došle do zaključka da je Uroš pod crnom magijom, odvele mlađeg cimera odvele do bazena, gde su mu kazale da se umije tom vodom tri puta, kako bi sprao sve negativno sa sebe, a zatim i da izgovori molitvu "Oče naš" nasred dvorišta i da se pomoli Bogu.

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković i Jovana Cvijanović skidaju Urošu Staniću crnu magiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading