JANJUŠ DIVLJAČKI SKOČIO NA ANELI ZBOG MAJE: Dohvatio je za ramena, usledila JEZIVA SCENA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Beloj kući zatresao imanje u Šimanovcima!

JANJUŠ DIVLJAČKI SKOČIO NA ANELI ZBOG MAJE: Dohvatio je za ramena, usledila JEZIVA SCENA! (VIDEO)

Foto: pritnscreen/instagram

Tokom prethodne večeri je došlo do žestokog sukoba između učesnika "EliteMaje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, što je izazvalo pravu dramu u Beloj kući. Rasprava između njih dvoje bila je vrlo uzavrela, a dodatni bes bivšeg košarkaša izazvao je postupak Aneli Ahmić, koja je sedela u blizini tokom njihovog sukoba.

Naime, tokom žučne rasprave, Ahmićeva je u jednom trenutku dotakla Maju po licu, što je dodatno razbesnelo Janjuša. On je burno reagovao, dohvativši svoju partnerku za ramena, te je u naletu besa žestoko protresao i izdrao joj se u facu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Nemoj da je dodiruješ! Da li si ti normalna? - urlao je Janjušević, dok se Maja bez zadrške smejala, a Aneli ga je bledo i bez reči gledala.

Podsećanja radi, iako je delovalo da su zakopali ratne sekire, Marko Janjušević Janjuš ponovo je u turbulentnom odnosu sa bivšom ljubavi, Majom Marinković. Inače, nedavno u emisiji "Gledanje snimaka", otkriveno je da Janjuš i Aneli Ahmić planiraju da stane na ludi kamen. Aneli nije skrivala osmeh dok je pred svima isticala da su njih dvoje razgovarali o braku, dok je Janjuš kratko poručio da želi da se upusti u bračne vode sa Aneli.

Biću mu žena. Nas dvoje smo pričali o tome. Videćemo kako će se ova priča razvijati - istakla je Ahmićeva.

- Milane, ja sve to mislim o čemu pričam sa Aneli. Želim to, nemam šta da dodam - kazao je bivši košarkaš u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading