ZBOG OVOGA JE ŠA ŽESTOKO KAŽNJEN: Isplivao snimak iz Elite, evo ŠTA je uradio! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži video-snimak koji otkriva zbog čega je Veliki šef kaznio Nenada Aleksića Ša!

ZBOG OVOGA JE ŠA ŽESTOKO KAŽNJEN: Isplivao snimak iz Elite, evo ŠTA je uradio! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Foto: printscreen

Poslednjih nedelja, gledaoci rijalitija "Elita" imaju priliku da prate sve veći sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Naime, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, reper je u jednom momentu fizički nasrnuo na cimera, zbog čega je usledila hitna reakcija Velikog šefa.

Reper je otvoreno napao mladog tiktokera, ustao i počeo da ga gura i razvlači po dnevnoj sobi, dok se Uroš trudio da se odbrani od napada. Ovaj nemili događaj je rezultirao oduzimanjem honorara Aleksiću, kao posledicom njegovog nasilničkog ponašanja.

- Nemoj da me guraš - uzvikivao je Stanić, dok je Ša nastavio sa agresivnim ponašanjem.

- Što ovolika hajka protiv mene, nisam ja kriv što je ona napolju omražena, ni saveti Lepog Miće joj ne pomažu da bude favorit, kad je neko zlo u duši - ništa ne pomaže. Ide tužba i za Ša i za Uroša Rajačića za sve što spominju ovde i što me guraju. Lako je nadamnom da se iživljavate na dete jedno, sram vas bilo - rekao je Uroš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Ja poštujem tvoje opredeljenje, ali si ljiga od osobe! Tužiću te za  uznemiravanje, gurno si me tamo, evo, sad me boli rame - rekao je Ša, iako je on bio nasilan, a ne Stanić.

Podsećanja radi, kako se nasilničko ponašanje nikako ne toleriše u rijalti šou-programu "Elita", kao i da je tolerancija na agresiju nulta, doneta je odluka da Aleksić bude kažnjen u iznosu mesečnog honorara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Trsha

03.02.2024 12:06

Ovog iskompleksiranog, nasilnog, propalog repera treba diskvalifikovati, pa poslati na lecenje!!! Zasto se i dalje tolerise nasilnistvo, pretnje, maltretiranje psihicko i fizicko?!? Kaznjen?!? Sta gledaoci imaju od toga sto je Sabanu s Tobogana skinut mesecni honorar?!? NISTA, nasilje se nastavlja, pretnje su kao dobar dan ... I sta pokazujemo i cime ucimo omladini sta i kako treba da radi i da se ponasa!!! Razuzdana banda, mafijasi na baterije i produkcija sve to tolerise umesto da drze NIVO i diskvalifikuju nasilnike. Onda se pravila postuju, onda se ovo moze i gledati i poslati neka normalna slika da se vise NEbrukamo!!!

Odgovori 10 0
dušanka

03.02.2024 17:06

užas, šokirana sam masilništvom propalog, iskompleksiranog tzv.repera prema momku, koji bi realno mogao da mu bude sin,to je za diskfalifikaciju, kazna je za njega ništa. janjuš i on su se totalno pogubili, postali nasilni, prete svima...s kojim pravom mi, gledaoci,moramo da gledamo takve stvari...njihovi pogrešni izbori su njihovi promašaji i sami su krivi za to...ali ne treba mi to da trpimo...takvo osiono, nasilničko i psihopatsko ponašanje, o pretnjama ne želim ni da govorim...tako se ne tuguje dostojanstveno...

Nadica

03.02.2024 19:44

Zašto je ovaj iskompleksirani psihopata kažnjen samo mesečnim honorarom, a Bojana bez igde ikoga je kažnjena šestomesečnim honorarom??!!! Sramota - evo kakvi su Mitrovićevi rezoni i razmišljanje i džaba mu sav humanitarni rad (zbog čega, uzgred, ima oslobođenje od poreza!!!)!!!