RECEPT ZA MAKARONE "OŽENI ME": Posle njih vaš PARTNER će na kolenima moliti da se UDATE ZA NJEGA!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.04.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj recept morate da isprobate.

RECEPT ZA MAKARONE "OŽENI ME": Posle njih vaš PARTNER će na kolenima moliti da se UDATE ZA NJEGA!

Foto: Shuttestock

Zapečene makarone

Prošle godine je na internetu postao pravi hit recept za "Piletinu oženi me", čije ime nosi obećanje da će vaš partner odmah zaprositi nakon što je proba. Ovaj neverovatno popularan recept je brzo osvojio mnoge ljubitelje dobre hrane. Zbog velike tražnje za ovim jelom, osmišljen je novi recept koji koristi slične sastojke, a to su "Makarone oženi me", kojima možete dodati i grilovanu piletinu.

Sastojci:

  • 450g makarona,
  • 3 čena belog luka,
  • 1 kašičica seckanog timijana,
  • 1/2 kašičice tucane paprike,
  • 1/2 šolje sušenog paradajza,
  • 3/4 šolje pavlake za kuvanje,
  • 3/4 šolje bujona,
  • 1/2 šolje rendanog parmezana.
Republika

Foto: pixabay.com

Ova pasta sa piletinom može imati razne varijacije, bitno je da prilagodite svom ukusu


Koraci za pripremu:

Prvo skuvajte makarone. U šerpu sipajte vodu, posolite, pa ostavite da proključa. Dodajte makarone i kuvajte ih oko 7-8 minuta. Procedite makarone, ali sačuvajte jednu šolju vode u kojoj su se kuvale. Pripremite ostale sastojke.

U tiganju na malo ulja propržite mleveni beli luk, timijan i papriku, a zatim dodajte seckani paradajz, pavlaku za kuvanje i bujon. Kuvajte dok ne proključa, pa dodajte parmezan i promešajte. Posolite i pobiberite. Zatim dodajte makarone u sos.

U tiganj sa sosom dodajte kuvane makarone i šolju vode u kojoj su se kuvale. Sve dobro promešajte i ostavite na šporetu još 2 minuta.

Nakon što probate ove ukusne makarone, možda se i vama desi čudo - vaš partner će vas oženiti. Ovaj recept obećava ne samo fantastičan ukus, već i romantičnu budućnost. Ako ste ljubitelj piletine, možete dodati i grilovanu piletinu kako biste obogatili ovaj specijalitet. Uživajte u pripremi i neka vas sreća prati!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading