BIVŠA ZADRUGARKA NA HIRURŠKOM STOLU: Napravila korekciju na licu, ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović donela bitnu odluku!

BIVŠA ZADRUGARKA NA HIRURŠKOM STOLU: Napravila korekciju na licu, ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: shutterstock

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je imala jako turbulente ljubavne odnose. Mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Adjarpašićem

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je pobesneo kad je shvatio da se ona krije iza toga i nekoliko dana pravio haos i pretio da će napustiti rijaliti. 

Republika

Foto: REDTV Printscreen

Milica Veselinović

Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postatio deo "Elite" i da li će uopšte da zakuca na vrata Bele kuće. Ona se sad oglasila na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i svoje pratioce ostavila u šoku. 

Republika

Foto: instagram

Milica Veselinović uvećala usta

Naime, Milica se uslikala nakon jedne estetske intervencije i to dok je još ležala na krevetu. Veselinovićeva je odlučila da poveća svoja usta, pa se ishodom odmah pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Na fotografiji koju je podelila ona je još uvek imala crvenilo od igle kojoj je urađena intervencija, a mnoge zanima kakav će biti završni ishod nakon nekoliko dana kad joj prođe otok i da li je Veselinovićeva preterala ili se ipak odlučila da održi prirodan izgled, uz minimalnu korekciju. 

Podsećamo, Milica je prvu korekciju imala kad je prvi put napustila rijaliti i tad se odučila da uradi korekciju ušiju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading