TAKMIČARKA ELITE IMALA TUMOR: Doživela najneprijatniju situaciju posle OPERACIJE, priznala sve uživo u programu!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" danas su govorili o svojim blamovima i neprijatnim situacijama!

TAKMIČARKA ELITE IMALA TUMOR: Doživela najneprijatniju situaciju posle OPERACIJE, priznala sve uživo u programu!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora danas je voditelju Darku Tanasijeviću otkrila šta je njen najveći blam. Kako je istakla, nikada se u životu nije izblamirala kao ove sezone sa Anitom Stanojlović.

- Nema dalje od ovog blama iz ove sezone, veći transfer blama nisam dobila u životu. Ovako da me neko prevesla kao Anita, to mi se nikad nije desilo... Sve mi je morbidno, bizarno, transfer blama... Ako nekad budem sedela i pričala priče, toga ću se uvek setiti. Što se tiče ostalih blamova, ne bih da se ponavljam... - započela je Matora, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora priča o svom blamu

- Što se ostalih blamova tiče, ne bih da se poinavljam. Imala sam devojku kao mlada i kad sam izašla iz jednog rijalitija, ona me je sačekala i sve grehove mi oprostila. Vidim ja čudno se nešto dešava, ona mene zove da se nađemo i ja dolazim, ono tamo neki lik, oni se ljube u usta i ona nas upoznaje, kaže: "Moj dečko i devojka", ja sam se šokirala. I on posle toga blejao sa nama, ja gledam šta se ovo dešava, ona je kasnije i njega šutnula, tako da zanimljiva priča - dodala je Tomićeva.

Svoj najveći blam ispričao je i Nikola Lakić, a potom i Milena Kačavenda.

- Bila je emisija kod Ognjena Amidžića i on me je pitao koliko ima ljudi u pesmi "Ja vragolan i moj deda", ja kažem da ima čeitiri, tu sam se toliko izblamirao da je to haos - ispričao je Lakić, a potom je ustala Kačavenda:

- Imala sam neke silne operacije zbog tumora, ostala mi dva zuba i neke tri nedelje sam išla taksijem po nekom snegu, ulazim u taksi i kaže neko na radiju: "Jesi li pokupio krezavu?". Ja sam umrla od smeha - ispričala je Kačavenda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda o svom blamu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading