NADAL SE VRATIO U VELIKOM STILU: Španac pokazao klasu i porazio 11. tenisera na svetu!

Autor:

Sport

27.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan start Rafe.

NADAL SE VRATIO U VELIKOM STILU: Španac pokazao klasu i porazio 11. tenisera na svetu!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Rafael Nadal ostvario je značajnu pobedu nad Aleksom de Minorom u drugom kolu Mastersa u Madridu. Nakon izuzetno uzbudljivog meča, Nadal je trijumfovao sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3). Početak meča obeležila su uzbuđenja, sa brojnim brejkovima i uzvraćenim servisima, ali je Nadal uspeo da zadrži prednost i stigne do pobede nad talentovanim Australijancem.

Ova pobeda omogućila je Nadalu da se plasira u treće kolo Mastersa u Madridu, gde će se suočiti sa argentinskim teniserom Pedrom Kaćinom. Zanimljivo je da je Kaćin iznenadio mnoge eliminišući 20. nosioca, Fransesa Tiajfoa, rezultatom 7:6(1), 3:6, 6:4. S obzirom na Novakov izostanak sa madridskog turnira, publika će imati priliku da uživa u duelu između Nadala i Kaćina, koji će sigurno biti izuzetno zanimljiv.

I dok se Nadal takmiči u Madridu, Novak Đoković je odlučio da preskoči ovaj turnir, ali se očekuje da će se uskoro pojaviti na sledećem turniru iz ATP serije 1000, u Rimu. Iako se još uvek ne zna da li će Nole zvanično učestvovati u večnom gradu, navijači ga sa nestrpljenjem očekuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading