VANREDNO UKLJUČENJE ANE ĆURČIĆ: Iznete NOVE informacije o njenom životu, sada je sve jasno!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se odala o novoj ljubavi.

VANREDNO UKLJUČENJE ANE ĆURČIĆ: Iznete NOVE informacije o njenom životu, sada je sve jasno!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Čurčić, poznata javnosti po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, odlučila je da započne Novu godinu na potpuno nov način. Nakon što se nedavno preselila u novi stan u drugom kraju grada, Ana je odlučila da jednu sobu u svom novom domu pretvori u kozmetički salon, gde će pružati usluge svojim klijentima. Ova odluka nije samo korak ka profesionalnom napretku, već i korak ka stvaranju udobnog i inspirativnog okruženja za sebe i svoje najbliže.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić intervju

 


Ana je istakla da je veoma srećna što će imati priliku da živi u blizini svoje rođene sestre i jedne od najboljih drugarica, što će joj zasigurno doneti dodatnu podršku i radost u svakodnevnom životu. Ovo preseljenje predstavlja novi početak za Anu, koji će joj omogućiti da se okruži ljudima koje voli i koji je podržavaju.

U poslednjem javnom obraćanju, Ana je podelila inspirativan citat koji jasno govori o njenom trenutnom stavu prema ljubavi.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

- Lutko, neka si dugo sama samcita, i nek ti ne prilaze jer najduži redovi su vazda bili tamo gde je rasprodaja. Ti nisi za redove, ti si Dior - napisala je Ana, pokazujući da je fokusirana na sebe i svoj lični rast i da ne želi da žuri sa ulaskom u novu ljubavnu vezu.

Pored toga, Ana je najavila da je očekuje prvo ročište sa Zvezdanom Slavnićem. Ovim potezom Ana pokazuje svoju odlučnost da se pozabavi prošlošću i stvori prostor za nove početke u svom životu. Njena hrabrost i snaga su inspiracija mnogima koji prate njen put, a njeni budući planovi sigurno će privući pažnju javnosti.

Uz podršku svojih najbližih i jasno definisane stavove o ljubavi, Ana Čurčić ulazi u Novu godinu spremna da zrači pozitivnom energijom i da ostvari svoje ciljeve kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu. Svi koji je prate sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će sledeće doneti za ovu hrabru i inspirativnu ženu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading