"LJUBI SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM" Kačavenda i Đedović izneli INFORMACIJE o Ani Ćurčić iz spoljnog sveta

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u Eliti!

"LJUBI SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM" Kačavenda i Đedović izneli INFORMACIJE o Ani Ćurčić iz spoljnog sveta

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic/Nikola Mutic

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Žana Đorđević su nastavili diskusiju o Ani Ćurčić, njenom odnosu sa Acom Bulićem nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge", ali i o Zvezdanu Slavniću.

Naime, Đedović je izjavio da je pokušao da se vidi sa Anom, misleći da joj treba podrška, dok je Kačavenda opisala Bulićevu reakciju na Anin ulazak, tvrdeći da je on bio iznenađen i da se samo uhvatio za glavu.

- Ja joj kažem: "Hajde da se vidimo", misleći da joj kažem da se pribere - rekao je Đedović.

On se zamalo srušio kada je Anu video, on se samo uhvatio za glavu. On nije verovao da postoji opcija da ona uđe, a mene nije poznavao, uopšte nije znao ko sam. Zna on da ću ja da stanem na njenu stranu, on me dečko nije nikada ni čim uvredio, ali naravno da ću da stanem na njenu stranu. Verujem da mu je u glavi bio fliper - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Milena Kačavenda Elita

Ja je prvi nanjušio, ja dao izjavu, zato ona meni nikada nije pisala. Ja sam rekao da skuplja pratioce, koja bre prevarena žena?! Ja sam jedini lajv upalio u životu kada sam bio pijan i zbog budalaština koje sam rekao, pisalo se tri dana - rekao je Marko.

Znaš ti ko je mene sve zvao kada su videli objavu da ulazim ovde...I sad sve što nikad niko nije očekivao od mene, ja sam uradila - rekla je Kačavenda.

Žena se ljubi na stepenicama Pinka sa čovekom koji ima ženu, a ušla ovde kao prevarena žena. Žrtva nasilja preti Aleksandri Nikolić sa Acom Bulićem - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Milena Kačavenda Elita

- Navukla ga bre sa tužnom facom, odradila ga pre ulaska, ostavila vas budale da lupetate gluposti - rekao je Đedović.

Ja sam skontala kada je unutra počela da kapira da je napolju hajka i da se Aca uključio, ona je počela da govori: "Popaj", to im je bila šifra - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading