ZVEZDAN UHVAĆEN SA PRAVOM LEPOTICOM: Uživaju u ljubavi, posle dužeg vremena je pokazao javnosti (FOTO)

Autor: P .R.

Zadruga

19.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalna pometnja zbog Zvezdana Slavniča, evo ko mu pravi društvo!

ZVEZDAN UHVAĆEN SA PRAVOM LEPOTICOM: Uživaju u ljubavi, posle dužeg vremena je pokazao javnosti (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, poznat po svojim kontroverznim nastupima u šestoj sezoni "Zadruge", nedavno se povukao iz javnosti i retko se pojavljuje u medijima. Nakon diskvalifikacije iz popularnog rijalitija, Zvezdan je odlučio da se posveti porodici i dokaže da su promene nabolje ipak moguće.

Iako se retko oglašava u javnosti, nedavno se oglasio na svom Instagram profilu i svojim pratiocima pokazao emotivnu stranu. Naime, Zvezdan je objavio fotografiju na kojoj je zagrljen sa svojom ćerkom Sarom, koju je do skoro krio od očiju javnosti.

- Ljubav - napisao je Slavnić u opisu fotografije, što je izazvalo pozitivne reakcije kod njegovih pratioca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavnic.zvezdan

 

Podsetimo, u emisiji na TikToku kod Osmana Karića, Zvezdan je otvoreno progovorio o odnosu sa svojom ćerkom. Ponosno je istakao da je ona nedavno položila vozački ispit, a Osman ga je podržao i poželeo mu da se ostvari u svemu što želi. Takođe, Zvezdan je priznao da se u poslednjih pet meseci nije kockao i da je posvećen svom odnosu sa ćerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

19.11.2023 10:03

Jos jedna devojka, zeljna da postane "poznata" po nicemu i da se ubroji u "elitu". Blago njoj kakvog "decka" ima. A tek njegova referenca, pa koledz..... nadajmo se da devojka ima bar 4 gr. mozga i spasi se na vreme.